Wie is dan Yvon?

Na mijn studie Psychologie en 2 jaar in loondienst begon ik 30 jaar geleden voor mezelf. Ik had een droom. Wilde mensen helpen op mijn eigen manier. Alles zelf bepalen en m'n eigen tijd indelen. Ultieme vrijheid. Heerlijk!

In de loop der jaren bouwde ik verschillende expertises op. Want ik ben niet van één ding. Ik werkte jarenlang als psycholoog, particulier- en ondernemerscoach en webdesigner. Allemaal even leuk.

Want in al die verschillende rollen deed ik wat ik het aller, allerliefste doe. Tot de dag van vandaag is dit mijn enorme drive en missie: ik wil mensen helpen om - zoals ik dat noem - volledig tevoorschijn te komen.

Omdat je het recht èn de opdracht hebt alles te zijn wie je echt bent. Je volledige potentie. Dat geeft je plezier, voldoening en zingeving in je werk en leven.

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Ondernemerspsycholoog | Mentor | Businesscoach | Webdesigner

Door de jaren heen ontdekte ik dat het ondernemerschap veel meer van me vroeg dan ik me ooit voorgesteld had. Een bedrijf opbouwen bleek niet vanzelf te gaan. Ik moest iets met een website. En in elke nieuwe fase van m'n bedrijf werd ik opnieuw geconfronteerd met mezelf, m'n onzekerheden en m'n hoofd die vaak alle kanten opging.

In mijn werk met ondernemers focuste ik me in eerste instantie òf op businesscoaching òf op personal coaching òf op websites. Maar zowel uit mijn eigen ervaring als in de praktijk zag ik dat dat niet genoeg was. Alles is belangrijk en niet van elkaar te scheiden.

Sindsdien coach ik ondernemers vanuit al mijn expertises en precies in de mix die ze nodig hebben. En heb ik het bedrijf waarin ik volkomen op mijn plek ben en ontzettend gelukkig van word.

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Mijn visie

Ik geloof dat veel dromen van ondernemers verloren gaan omdat de businesskennis en/of de persoonlijke groei die nodig is om die dromen te realiseren, er niet is.

-> Een business bouwen gaat moeizaam als de kennis en vaardigheden ontbreken.
-> Een business bouwen gaat moeizaam als je niet de ondernemer wordt die je kúnt zijn.

Het zijn twee kanten van dezelfde munt die - wanneer je ze beide genoeg aandacht geeft - zorgen voor een betekenisvol en bloeiend bedrijf  met een blije en authentieke ondernemer.

Lees de review van Carola Rothuizen over Yvon Wattèl

Carola Rothuizen

femcoaching.nl

Ik ben via de Startversneller bij Yvon uitgekomen voor een coachtraject. Sowieso al een cadeautje, maar Yvon maakte er echt een feestje van. Het hele traject hielp mij om 2 grote knopen door te hakken; ik liet los wat niet meer voor me werkte, en koos voor een doelgroep die helemaal bij me past. De opbouw van het traject klopt ook helemaal. De ruimte tussen de coachsessies heb ik ook echt nodig gehad als 'gaartijd'. Yvon heeft ook echt een antenne voor wat voor mij werkt, en wat mijn kwaliteiten zijn. Geeft alleen maar meer plezier en zelfvertrouwen!

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Dat kan! Boek hier een afspraak in mijn agenda

Missy-7

Wat goed is om over mij te weten

Ik ben een schatgraver. Altijd op zoek naar wie iemand 'echt' is en waar het potentieel ligt. Ik voel haarscherp aan waar de schoen wringt en welke trash verwijderd moet worden om die schat tevoorschijn te halen. Ik ben enthousiast en direct maar kan de soms confronterende waarheid ook als een cadeautje inpakken wanneer dat nodig is.

Daarnaast ben ik een aansteker en een ideeëngenerator. Ik vind het vuur in mijn klanten en steek dat aan zodat ze opnieuw 'on fire' zijn en stappen zetten waarvan ze nooit gedacht hadden dat ze die zouden zetten. Ik ben een visionair en mijn brein genereert moeiteloos de ideeën die nodig zijn om een vastgelopen ondernemer en bedrijf precies de goede groei-injectie te geven.

Wist je dat...

 • Ik enorm blij ben met en trots ben op mijn zoon Bart (25) en dochter Anniek (23);

 • Ik altijd rechts van iemand wil lopen omdat het anders niet lekker praat;

 • Ik als ik over iets enthousiast ben, dat altijd een keer of honderd zeg. Of duizend;

 • Ik jarenlang het haar van familie en vrienden geknipt heb;

 • Ik van klussen hou en vriendinnen mij 'de vriendin die alles kan' noemen;

 • Ik naast het normale kluswerk als behangen, schilderen en lampen ophangen ik ook kan stucen, glas zetten, tegelen en kasten maken;

 • Ik niet zonder hardlopen kan en ik op mountainbiken en klimmen kick (en eigenlijk op alles wat snel gaat en/of een pietsje gevaarlijk is);

 • Als ik een hulpvraag krijg ik mezelf altijd deze vragen stel: kan ik dit en wil ik dit? Of kan ik het niet maar wil ik het leren?;

 • Ik christen ben en een deel van mijn klanten dat ook is;

 • Ik direct, enthousiast, praktisch, oplossingsgericht, gevoelig en soms een tikkie eigenwijs ben;

 • Ik enorm van M&M's hou en ja, natúúrlijk de peanut variant.

Lees de review van Fieke Veldhuis over Yvon Wattèl

Fieke Veldhuis

Enorm bedankt voor jouw coaching en support, het voelt als een reis die we samen gemaakt hebben. Ik heb jou als steun en liefdevolle gids ervaren tijdens het traject. Jouw onbevooroordeelde houding gaf mij de ruimte en het vertrouwen om in een grotere versie van mijzelf te kunnen groeien. Ik heb genoten van het proces en kan nu ook nog meer genieten van mijn proces en hoe alles zich steeds verder mag ontvouwen.

Lees de review van Joyce Heijnsdijk over Yvon Wattèl

Joyce Heijnsdijk

Door de coaching van Yvon kreeg ik meer en meer vertrouwen in mijn bedrijf en in mijn ondernemerschap.

Lees de review van Renate Bouwmeester over Yvon Wattèl

Renate Bouwmeester

Yvon heeft mij enorm goed geholpen om allerlei drempels te laten verdwijnen. Dankjewel voor alle fijne gesprekken, je energie, je inlevingsvermogen en voor het vertrouwen dat je in me hebt! Je bent een lieve coach met veel gevoel voor je medemensen.

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Dat kan! Boek hier een afspraak in mijn agenda

Scroll naar boven