Wie is dan Yvon?

Na mijn studie Psychologie en 2 jaar in loondienst begon ik 30 jaar geleden voor mezelf. Ik had een droom. Wilde mensen helpen op mijn eigen manier. Alles zelf bepalen en m'n eigen tijd indelen. Ultieme vrijheid. Heerlijk!

In de loop der jaren bouwde ik verschillende expertises op. Want ik ben niet van één ding. Ik werkte jarenlang als psycholoog, particulier- en businesscoach en webdesigner. Allemaal even leuk.

Want in al die verschillende rollen deed ik wat ik het aller, allerliefste doe. Tot de dag van vandaag is dit mijn brandende drive en missie: ik wil mensen helpen om - zoals ik dat noem - volledig tevoorschijn te komen.

Omdat je het recht èn de opdracht hebt alles te zijn wie je bent. Om je volledige potentieel te ontdekken en uit te delen. Jij op je plek, blij met jezelf en met wat jij hier op aarde teweeg mag brengen.

Yvon Wattèl 88

Christelijke Ondernemerspsycholoog & Businesscoach

Dat volledig tevoorschijnkomen is niet zomaar een missie. Het is een diep doorleefd verhaal, het is mijn eigen verhaal. Gezegend met een goed stel hersens, een leuk pakketje aan gaven en talenten, een sterke eigen wil en een aardige portie lef, had ik tòch moeite om zelf mijn waarde echt te zien, mijn unieke plek te vinden en die ook nog in te nemen. En ook al wist ik welke zaken in mijn levensgeschiedenis daaraan bijgedragen hadden, het heeft een tijd geduurd voor ik me in mijn ondernemerschap steeds verder kon ontworstelen aan mijn oude, diepgewortelde angsten, twijfels en onzekerheden.

Hierbij heb ik hulp gehad, mensen toegelaten. Want niemand kan het alleen. En ik ben gaan zien dat mijn geschiedenis en alles wie ik ben en wat ik kan bijgedragen heeft aan mijn bestemming, de zin van mijn leven en van mijn bedrijf.

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Rise & Shine!

Want nu mag ik vrouwelijke ondernemers helpen op te staan, óók volledig tevoorschijn te komen en hun plek in te nemen. Mag ik deze vrouwen helpen - voor het eerst of opnieuw - het leiderschap over zichzelf en hun bedrijf te pakken zodat ze in de wereld op hun manier de impact gaan hebben die juist zij kunnen hebben.

Fantastisch!

Weet je, ondernemen is vooral een kwestie van persoonlijke groei. Wanneer je bereid bent aan jezelf te werken gaan er mooie dingen in je business gebeuren. En wanneer je ook nog de juiste business principes toepast, wauw, dan zul je dingen gaan doen en meemaken die je nu nog niet voor mogelijk houdt. 

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Dat kan! Boek hier een afspraak in mijn agenda

Lees de review van Fieke Veldhuis over Yvon Wattèl

Fieke Veldhuis

Enorm bedankt voor jouw coaching en support, het voelt als een reis die we samen gemaakt hebben. Ik heb jou als steun en liefdevolle gids ervaren tijdens het traject. Jouw onbevooroordeelde houding gaf mij de ruimte en het vertrouwen om in een grotere versie van mijzelf te kunnen groeien. Ik heb genoten van het proces en kan nu ook nog meer genieten van mijn proces en hoe alles zich steeds verder mag ontvouwen.

Missy-7

Wat goed is om over mij te weten

Ik ben een schatgraver. Altijd op zoek naar wie iemand 'echt' is en waar het potentieel ligt. Ik voel haarscherp aan waar de schoen wringt en welke trash verwijderd moet worden om die schat tevoorschijn te halen. Ik ben enthousiast en direct maar kan de soms confronterende waarheid ook als een cadeautje inpakken wanneer dat nodig is.

Daarnaast ben ik een aansteker en een ideeëngenerator. Ik vind het vuur in mijn klanten en steek dat aan zodat ze opnieuw 'on fire' zijn en stappen zetten waarvan ze nooit gedacht hadden dat ze die zouden zetten. Ik ben een visionair en mijn brein genereert moeiteloos de ideeën die nodig zijn om een vastgelopen ondernemer en bedrijf precies de goede groei-injectie te geven.

Wist je dat...

 • Ik het bijzonder vind om te zien hoe mijn zoon Bart (25) en dochter Anniek (23) uitgroeien en steeds leuker worden;

 • Ik altijd rechts van iemand wil lopen omdat het anders niet lekker praat;

 • Ik als ik over iets enthousiast ben, dat altijd een keer of honderd zeg. Of duizend;

 • Ik jarenlang het haar van familie en vrienden geknipt heb;

 • Ik van klussen hou en vriendinnen mij 'de vriendin die alles kan' noemen;

 • Ik naast het normale kluswerk als behangen, schilderen en lampen ophangen ik ook kan stucen, glas zetten, tegelen en kasten maken;

 • Ik niet zonder hardlopen kan en ik op mountainbiken en klimmen kick (en eigenlijk op alles wat snel gaat en/of een pietsje gevaarlijk is);

 • Als ik een hulpvraag krijg ik mezelf altijd deze vragen stel: kan ik dit en wil ik dit? Of kan ik het niet maar wil ik het leren?;

 • Ik één dag per week met veel plezier particuliere klanten coach voor Resilians;

 • Ik alleen voor coachklanten nog wel eens een website maak;

 • Ik een leuke mix van christelijke en niet-christelijke klanten heb;

 • Ik direct, enthousiast, praktisch, oplossingsgericht, gevoelig en soms een tikkie eigenwijs ben;

 • Ik dol op M&M's ben en ja, natúúrlijk de gele.

Lees de review van Carola Rothuizen over Yvon Wattèl

Carola Rothuizen

Ik ben via de Startversneller bij Yvon uitgekomen voor een coachtraject. Sowieso al een cadeautje, maar Yvon maakte er echt een feestje van. Het hele traject hielp mij om 2 grote knopen door te hakken; ik liet los wat niet meer voor me werkte, en koos voor een doelgroep die helemaal bij me past. De opbouw van het traject klopt ook helemaal. De ruimte tussen de coachsessies heb ik ook echt nodig gehad als 'gaartijd'. Yvon heeft ook echt een antenne voor wat voor mij werkt, en wat mijn kwaliteiten zijn. Geeft alleen maar meer plezier en zelfvertrouwen!

Lees de review van Joyce Heijnsdijk over Yvon Wattèl

Joyce Heijnsdijk

Door de coaching van Yvon kreeg ik meer en meer vertrouwen in mijn bedrijf en in mijn ondernemerschap.

Lees de review van Renate Bouwmeester over Yvon Wattèl

Renate Bouwmeester

Yvon heeft mij enorm goed geholpen om allerlei drempels te laten verdwijnen. Dankjewel voor alle fijne gesprekken, je energie, je inlevingsvermogen en voor het vertrouwen dat je in me hebt! Je bent een lieve coach met veel gevoel voor je medemensen.

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Dat kan! Boek hier een afspraak in mijn agenda

Scroll naar boven