Blije klanten, blije Yvon

Niets fijners dan jou en je bedrijf tot bloei te zien komen. Ik ben graag de aanjager van dromen, de vinder van talent en degene die je helpt je leeuwen en beren te verslaan. Zodat jouw bedrijf (en leven) matcht met wie je werkelijk bent, wat je echt wilt en wat je (nog meer) kunt. Jij blij èn jouw klanten blij. 

Rise and Shine!

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Dit zeggen klanten

Lees de review van Talitha Messchendorp over Yvon Wattèl

Talitha Messchendorp

Yvon heeft mij als zeer kundige en betrokken coach echt groeisprongen helpen maken. Ik was al heerlijk aan het coachen en aan het ondernemen, maar Yvon hielp mij om nog meer 'mijn eigen kleur' te ontdekken, daardoor leerde ik meer te vertrouwen op mezelf en op mijn eigen kunnen. Ik heb grote dromen, maar toen ik bij Yvon in het traject stapte durfde ik die droom niet meer luidop uit te spreken, het was te eng geworden. Door haar ervaring, wijsheid en kundigheid, maar ook door haar humor en vindingrijkheid heeft ze me weer 'aangezet' om mijn droom na te jagen. Door de input van Yvon ben ik weer aan het dansen op de golven; aan het ondernemen met plezier, als een ontdekkingstocht, terwijl ik mijn eigen stijl steeds beter leer kennen, met haalbare passen op weg naar wat er nog meer te ontdekken valt.

Review Missy

Sylvia

De stap om hulp te zoeken bij iets waar ik zelf niet uit kwam, was voor mij enorm lastig. Ik ben zo blij dat ik die stap tóch gezet heb! Ik wil je bedanken voor je warmte, eerlijkheid en de vele inzichten die je me gaf. Het was soms erg confronterend, maar hard nodig. Ik heb de gesprekken als zeer fijn ervaren. De manier waarop je mij bewust maakte van de situatie waar ik in zat was heel verhelderend. Ik voel me begrepen en toch ook op mijn plek gezet in hoe ik mezelf al die jaren beperkt heb en dat op een liefdevolle manier. Met de handvatten die je me gegeven hebt, kom ik er wel. Daar heb ik alle vertrouwen in.

Esther van Geffen deed een online coachtraject bij ondernemerscoach Yvon Wattèl

Esther van Geffen

Ik ben blij dat ik in het traject van Yvon ben gestapt. Dat deed ik omdat ik veel van mijn zelfvertrouwen als ondernemer en als leefstijlcoach was verloren. Was een route ingeslagen om mijn praktijk te laten groeien die helemaal mijn route niet bleek te zijn. Niet dat ik me dat realiseerde; ik was vooral heel boos op mezelf dat ik er niet alles uit had gehaald en dát had mijn zelfvertrouwen flink aangetast. Door de gesprekken met Yvon ben ik me gaan realiseren dat ik een ideaalbeeld heb dat helemaal niet bij mij past. Dat ik mezelf in het keurslijf van een planmatige planner wil persen terwijl ik mijn plannen veel liever gaandeweg wil ontwikkelen. En dat dát helemaal okay is. Dat keurslijf loslaten heeft me veel vrijheid opgeleverd. En daar wil ik je heel hartelijk voor bedanken Yvon.

Miriam van Dieren

Miriam van Dieren

Ik heb Yvon maar één keer gesproken via Zoom maar het was alsof ze mij allang kende. Ze had mijn website heel goed gelezen en kon mij precies vertellen waar het niet lekker liep. Ze kon het heel helder en duidelijk uitleggen en ik voelde meteen "dit klopt." Ze gaf mij advies over m'n bedrijf waarbij ik mij echt gezien en gehoord voelde.

Review Missy

Mariëtte

Heel blij met het traject bij Yvon. Ik ben me bewuster geworden dat ik mezelf mag zijn, me niet in bochten hoef te wringen om aan een plaatje te voldoen waarvan ik denk dat het zo hoort. Zo gaf het me aan het begin van het traject heel veel rust om te horen dat niet direct alles hoeft. Dat ik geen workshop hoef te geven als ik me daar niet comfortabel bij voel. Het gaf me het vertrouwen dat we dit in mijn tempo gingen doen.
En na 25 jaar presentaties, en voor een groep staan, vermeden te hebben, heb ik nog voor het einde van het traject een workshop verkocht! En ondanks dat ik het loeispannend vond, heb ik door de tips van Yvon een goede trial gehouden. Volgende week voor het echt, en daar kijk ik zowaar naar uit.

Lees de review van Maartje Punt over Yvon Wattèl

Maartje Punt

Bij Yvon heb ik weer nieuwe aspecten van mijzelf ontdekt. Eén van die aspecten is dat ik veel verschillende interesse gebieden heb. Ik zag het als iets negatiefs (''ga je nu weer een andere opleiding volgen...'').

Blijk ik gewoon een multi-potentionalist te zijn die ik juist ten volle moet gaan leren omarmen! Dank je wel Yvon voor je diepgaande begeleiding, ik omarm mijn eigenschappen nu meer als iets positiefs. Vooral dat ik naar mijn innerlijke stem die van alles wil leren en weten mag luisteren. Ook als dat inhoudt dat ik een totaal andere richting insla.

Review Missy

Mirjam

In periode 2010/2011 en 2023 heb ik gesprekken met Yvon gehad. Het waren periodes in mijn leven met grote live events en ik had hulp nodig om de boel weer op de rit te krijgen en meer helderheid in mijn denken en leven te krijgen. Erg fijn dat Yvon me hierbij geholpen heeft!

Ze heeft ruime ervaring op gebied van relaties, werk en persoonlijke ontwikkeling en coachte me om echt stappen te zetten. Ze ziet scherp waar de schoen wringt en de tekeningetjes die ze maakt om dingen uit te leggen waren echt helpend. Typerend voor haar vind ik: ze brengt lucht in gedachtecirkels, luistert goed, is gevat, komt snel tot de kern en zet je aan het werk waardoor je echt verandert.

Lees de review van Fieke Veldhuis over Yvon Wattèl

Fieke Veldhuis

Enorm bedankt voor jouw coaching en support, het voelt als een reis die we samen gemaakt hebben. Ik heb jou als steun en liefdevolle gids ervaren tijdens het traject. Jouw onbevooroordeelde houding gaf mij de ruimte en het vertrouwen om in een grotere versie van mijzelf te kunnen groeien. Ik heb genoten van het proces en kan nu ook nog meer genieten van mijn proces en Ik heb genoten van het proces en zie uit naar hoe alles zich steeds verder gaat ontvouwen. Nogmaals dank en alle goeds voor jou!

Trots als een pauw

Ontwikkel je naar die volgende versie van jezelf en je bedrijf

Durf te stoppen met energie steken in datgene waar je eigenlijk niet goed in bent. En durf te excelleren in datgene wat jou uniek maakt. Jouw start: Boek een online call en doe je voordeel met 30 minuten Yvon. Helemaal gratis!

Lees de review van Henny van Veldhuisen over Yvon Wattèl

Henny van Veldhuisen

Yvon is een bijzonder warme en enthousiaste coach, die ook nog eens heel professioneel en ervaren is.
Samen met haar heb ik mijn talenten & missie super helder weten te krijgen, waardoor allerlei puzzelstukjes op z'n plek vielen en mijn business in een stroomversnelling gekomen is.
Daarbij heeft ze me overladen met praktische tips en tricks, ook niet onbelangrijk voor een vliegende start.
En last but not least geloofde zij vanaf het begin onvoorwaardelijk in mij. Iets wat bij mij nog moest groeien, maar dankzij Yvon ben ik meer en meer gaan geloven in wat ik hier te doen heb.
Dus wil je écht serieus werk maken van je business? Zoek dan niet langer, maar laat je coachen door Yvon!

Lees de review van Buitengewoon Feest over Yvon Wattèl

Wietske Steenbergen

Mezelf een coachingstraject kado gegeven, en geen spijt van!
Yvon heeft me 'het goud' in mij laten zien en de mogelijkheden die daarbij horen. Ook mijn valkuilen kwamen snel boven tafel en voor de oplossing hiervan gaf Yvon me precies het zetje wat ik nodig had. Hierdoor voldoende vertrouwen in mezelf en mijn bedrijf om uit loondienst te stappen en mezelf en mijn bedrijf serieus te gaan nemen.
Wat een groei!!!

Lees de review van Eugenie Kok over Yvon Wattèl

Eugenie Kok

Heel blij met het coachings traject bij Yvon.
De open en eerlijke gesprekken waren fijn en waardevol. Ook haar, altijd opbouwende, feedback hielpen om verder te komen met wie ik ben, wie ik wil zijn en waar ik naar toe wil met mijn net opgestarte bedrijf.
Zeker een aanrader om met Yvon in zee te gaan!

Lees de review van Gerdien Smit over Yvon Wattèl

Gerdien Smit

Ik heb bij Yvon een traject gevolgd om mijn coachpraktijk te ontwikkelen en professionaliseren. Ik stond nog heel erg aan het begin, en de opbouw van het traject van Yvon gaf hele sterke bouwstenen. We gingen direct de diepte in, en ik moest keuzes maken in wat voor mij belangrijk is. Dat begon gelijk in het eerste gesprek, waarin ik de voor mij en mijn praktijk belangrijke waarden heb mogen ontdekken. Ik maakte ook keuzes op het gebied van doelgroep en expertise. Ik werd echt ergens van. En dat vanuit wat ik zelf belangrijk vind, het hele traject bleef dichtbij mijzelf ook al was het soms spannend en wiebelig. Het voelde zo goed om zo aan te scherpen! Want nu kan ik makkelijk vertellen wie ik ben, wat ik doe en waarvoor je mij kunt inschakelen.

Wat Yvon ook goed kan, is teruggeven wat zij waarneemt, en ze geeft dat verrijkt aangevuld met eigen kennis, ervaring en expertise terug. Het is onmogelijk om jezelf helemaal te zien. Dus iemand als Yvon die teruggeeft wat zij ziet, maakt een beeld completer.

Ik voelde me gezien, erkend, geloofd. Ik heb inmiddels zelfvertrouwen als ondernemer en als coach op een niveau waar ik van droomde maar eerlijk gezegd niet van had gedacht dat ik dat ooit zou ervaren.

Lees de review van Margo Wolters over Yvon Wattèl

Margot Wolters

Met Yvon wat het heel prettig samenwerken. Ze liet mij mezelf zijn en daardoor was ik echt zelf aan mijn onderneming en toekomst aan het werk. Het stellen van de juiste vragen of juist plaatsen van kritische notes droegen daar echt aan bij.
Dank Yvon, ik gun veel ondernemers een coachtraject bij jou!

Lees de review van Gerwin van Eldik over Yvon Wattèl

Gerwin van Eldik

Yvon weet wat er in mensen omgaat. Gecombineerd met een aanstekelijke energie, enthousiasme, kennis en bereidheid om eigen inzicht(en) op tafel te leggen vond ik erg waardevol. 

Ik vond het een zeer plezierig traject waarin we veel hebben gelachen en waar Yvon mij zeker af en toe een behoorlijk spiegel heeft voorgehouden hoe ik mijn perspectief kon veranderen om meer impact te maken.

Kortom, ik kan Yvon van harte aanbevelen als je echt je eigen gezicht wilt laten zien. Zo ben je authentiek en trek je je ideale mensen zo aan zonder enige weerstand of negatieve energie.

Lees de review van Annette Rijsemus over Yvon Wattèl

Annette Rijsemus

Superblij met de coaching door Yvon. Met hulp van haar heb ik een nieuwe doelgroep gevonden en een nieuw aanbod ontwikkeld. Ze heeft me geleerd helder en duidelijk te communiceren met mijn doelgroep (hun taal te spreken). En mijn aanbod op hen af te stemmen. En ook leren ondernemen op een manier die bij mij past. Dat heeft heel veel rust gegeven.

Door haar directe manier van vragenstellen wist ze me keer op keer te raken waardoor ik meer zicht kreeg op mijn zwakke en sterke kanten. Het was ook een persoonlijk proces. Heb er veel van geleerd en aan gehad. Super goede coaching.

Lees de review van Straalbedrijf Bakker over Yvon Wattèl

Jerrel Bakker

Yvon is een zeer bekwame vakvrouw met een schat aan kennis. Hier heb je écht wat aan!

Lees de review van Isabel Hagen over Yvon Wattèl

Isabel Hagen

Werkelijk de beste investering die ik als nieuwe ondernemer kon doen! Yvon is niet alleen een geweldige coach, maar bovenal een geweldig mens die zeer persoonlijk en professioneel coacht. Dit traject heeft enorm veel opgeleverd en is iets wat elke ondernemer zou moeten doen. Dankjewel Yvon!

Lees de review van Berdien Westland over Yvon Wattèl

Berdien Westland

Door het stellen van de juiste vragen wist Yvon tot de kern te komen van mij en mijn bedrijf. Haar enthousiasme, kritische en deskundige blik maakten het dat ik, elke keer opnieuw, zin had in een coachingsessie. Met een hoofd vol kennis, tips en uitgewerkte plannen kan ik nu doelgericht aan mijn bedrijf bouwen. En dat voelt heel goed!

Lees de review van Marlous Witteveen over Yvon Wattèl

Marlous Witteveen

Door de gesprekken met Yvonne weet ik wie de ouders zijn die ik met coaching wil helpen, waar zij naar op zoek zijn en wat coaching voor hen kan betekenen. Ook is duidelijk geworden dat ik nog meer op de stoel van mijn klant moet gaan zitten om beter naar mijn website en product- en dienstenaanbod te kijken. De invulling daarvan is nu veel beter. Het kritisch meekijken en sparren heeft mij erg geholpen, evenals de focus houden bij het overlopen aan ideeën. Dank je wel Yvonne, Met een duidelijke visie en missie blijf ik dicht bij mezelf en doe ik waar ik blij van word.

Lees de review van Judith de Haan over Yvon Wattèl

Judith de Haan

Yvon is een kundige ondernemer die met je zoekt hoe jij het ondernemerschap zo kunt invullen dat het echt bij jou past! Niet te veel fratsen, geen ingewikkelde toestanden, maar puur kijken naar jou en waar jij blij van wordt.
Het heeft mij geholpen om mijn zelfvertrouwen te vergroten, te zien waar verbeterpunten liggen en met enthousiasme mijn weg als ondernemer te vervolgen.

Lees de review van Carola Rothuizen over Yvon Wattèl

Carola Rothuizen

Ik ben via de startversneller bij Yvon uitgekomen voor een coachtraject. Sowieso al een cadeautje, maar Yvon maakte er echt een feestje van. Het hele traject hielp mij om 2 grote knopen door te hakken; ik liet los wat niet meer voor me werkte, en koos voor een doelgroep die helemaal bij me past. De opbouw van het traject klopt ook helemaal. De ruimte tussen de coachsessies heb ik ook echt nodig gehad als 'gaartijd'. Yvon heeft ook echt een antenne voor wat voor mij werkt, en wat mijn kwaliteiten zijn. Geeft alleen maar meer plezier en zelfvertrouwen!

Lees de review van Sonja van der Schaaf over Yvon Wattèl

Sonja van der Schaaf

De combinatie van business coach, psycholoog en webbouwer maakt dat Yvon je op verschillende vlakken kan adviseren. Ik heb veel praktische tips gekregen en heb nieuwe diensten bedacht. Kortom helemaal top!

Lees de review van Lydia Feenstra over Yvon Wattèl

Lydia Feenstra

Het starterscoachingstraject dat ik volgde bij Yvon heb ik als heel waardevol en efficient ervaren. Ik kreeg veel input voor het concreet maken van bepaalde stappen die mijn bedrijf sterker maken. Yvon weet goed de kern van iets op tafel te leggen en durft de confrontatie aan te gaan met eventuele misvattingen. Haar enthousiasme en geloof voor en in mijn werk als kindercoach waren een aanmoediging in het verwezenlijken van mijn droom.

Lees de review van Renate Bouwmeester over Yvon Wattèl

Renate Bouwmeester

Yvon heeft mij met haar gestructureerde manier van werken enorm goed geholpen om een mooie basis voor mijn eigen bedrijf neer te zetten. Ik zag soms door de bomen het bos niet meer, ik had zoveel ideeën! Samen hebben we alles gefilterd tot een dienstenpakket waar ik blij van word en waarmee ik iets kan betekenen voor mijn klanten. We hebben o.a. mijn visie, missie en doelgroep bepaald en Yvon heeft me geholpen om wat drempels te laten verdwijnen. Dankjewel voor alle fijne gesprekken, je energie, je inlevingsvermogen en voor het vertrouwen dat je in me hebt! Je bent een lieve coach met veel gevoel voor je medemensen.

Lees de review van Willemieke Pronk over Yvon Wattèl

Willemieke Pronk

Yvon is heel prettig om mee samen te werken. Ze is heel betrokken bij mij als persoon en mijn onderneming. Ze heeft mij heel goed geholpen om mijn doelgroep helder te krijgen, hoe ik deze kan bereiken en hoe ik meer zichtbaar kan worden. Echt een aanrader!

Lees de review van Anneke Lubbers over Yvon Wattèl

Anneke Lubbers

Waar Yvon heel goed in is, is het ordenen van mijn gedachten. Het hielp mij bij het richting geven aan wat ik wil en doordat ik nu onder woorden breng wat al ergens in mijn hoofd en hart verstopt zat kan ik verder komen.

Yvon leerde me door de ogen van mijn klanten te kijken. Wat willen ze eigenlijk en waarom zitten ze te wachten op hetgeen ik ze te bieden heb.

En behalve al die goede tips en trics is Yvon een heerlijk mens waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Ze kan super streng zijn waar het nodig is (ai, ai en ik maar denken dat ik al bijna klaar was met mijn website…), maar brengt meestal luchtigheid in lastige gesprekken (ik ga die chips etende passagiers achter in mijn bus echt niet meer vergeten). Verder is Yvon ook open over zichzelf en vertelt hoe zij dingen doet en waarom ze voor haar werken.

En misschien wel het belangrijkste: Yvon luistert en oordeelt niet. Je bent goed zoals je bent en je mag er zijn.

Jij groeit, bedrijf bloeit - Yvon Wattèl

Ontwikkel je naar die volgende versie van jezelf en je bedrijf

Durf te stoppen met energie steken in datgene waar je eigenlijk niet goed in bent. En durf te excelleren in datgene wat jou uniek maakt. Jouw start: Boek een online call en doe je voordeel met 30 minuten Yvon. Helemaal gratis!

Lees de review van Yvette Rottink over Yvon Wattèl

Yvette Rottink

Ik heb het traject als prettig ervaren. Door de extra druk met de scholen dicht en jonge kinderen thuis (Corona) was dit voor mij een hele fijne combinatie. Ik had bewust voor Yvon gekozen omdat ik het idee had dat het niet een traject zou zijn met al te veel druk of om je helemaal tot uitersten te krijgen. Ik had behoefte om zaken te bespreken met een buitenstaander met veel ervaring. Het was fijn om tips en adviezen te krijgen. Yvon kijkt naar jou als persoon, je bedrijf en wat bij jou en je situatie goed is of verbeterd kan worden.

Lees de review van Joyce Heijnsdijk over Yvon Wattèl

Joyce Heijnsdijk

Door de coaching van Yvon kreeg ik meer en meer vertrouwen in mijn bedrijf en in mijn ondernemerschap.

Lees de review van Bienke Beeker over Yvon Wattèl

Bienke Beeker

Yvonne is een zeer betrokken coach, die je goed de spiegel voor kan houden. Ze heeft mij erg geholpen om de juiste keuzes te maken voor mijn bedrijf.

Lees de review van Jolanda Pater over Yvon Wattèl

Jolanda Pater

Ik vond het in het begin best een beetje spannend om mijn hele hebben en houden op tafel te leggen bij Yvon. Doe ik het wel goed als onderneemster, wat zal ze hier en daar van vinden?
Maar Yvon kijkt naar wie ik ben en welke manier van ondernemen het beste bij mij past. Ze stuurt bij waar nodig en geeft goede uitleg over het hoe en waarom ze iets vind. Ze stelt vragen zodat je zelf aan het denken word gezet over je bedrijf en je eigen manier van aanpak. Ik ben door de gesprekken met haar op de goede weg gekomen en kan nu echt zelfstandig verder.

Yvon heeft me fantastisch geholpen met een probleemsituatie waar ik echt wakker van lag. Ik weet nu hoe ik om kan gaan met stress situaties en ben me meer bewust ben van mijn grenzen. Dat komt me goed van pas als leidinggevende van een cursusgroep.
Yvon heeft me er heel goed doorheen geleid. Met haar hulp kon ik ineens heel goed bij mijn eigen kracht komen om iets aan de situatie te doen. Het was pittig, maar tegelijk was ik heel vastbesloten er iets aan te doen, met een duidelijk doel voor ogen: zowel ik als de groep zou er wel bij varen. Ik ben zo blij en trots dat ik dit ben aangegaan. Ik kan iedereen Yvon aanraden!

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Boek nu je gratis en vrijblijvende Zoom call

Je hebt niets te verliezen. Toch?

Scroll naar boven