Yvon Wattèl, businessmentor voor gedreven ondernemers

Yvon, helemaal op haar plek 😌

Mentor | Coach | Psycholoog voor ondernemers

Yvon Wattél-2

Yvon, helemaal op haar plek 😌

Mentor | Coach | Psycholoog voor ondernemers

Yvon Wattél-2

Yvon, helemaal op haar plek 😌

Mentor | Coach | Psycholoog voor ondernemers

Yvon Wattél-2

Tegenover me zat een fantastische coach met een leuk bedrijf. En toch was ze niet tevreden. Niet over haarzelf en niet over haar bedrijf. Ze was gefrustreerd.

Ze had coachklanten en gaf workshops. Die leverden ook weer klanten op. Dus dat was het probleem niet.  Maar ze zat tegen een plafond waar ze alsmaar niet doorheen kwam. Ze wilde méér. Meer klanten maar vooral een groter podium. Ze wilde en wist hoe, maar kreeg het niet voor mekaar. En ik zag waarom.

Ik vind mensen ongelofelijk intrigerend. Dus werd ik ruim 30 jaar geleden psycholoog en begon ik een hulpverleningspraktijk. Die als een speer liep. En die ik toch weer aan de wilgen hing. Omdat ik nieuwe dromen kreeg en die achterna ging. Exact hetzelfde gebeurde daarna met mijn coachpraktijk en webbouwbedrijf.

Ik werd businesscoach. In die trajecten merkte ik telkens weer dat het realiseren van een hun droombedrijf vooral afhing van hun persoonlijke groei - en dat was genoeg om de psycholoog in mij weer helemaal op AAN te zetten.

En toen deze coach mij zo raakte wist ik ineens: dit is wat ik ga doen: vrouwelijke ondernemers helpen de mens te worden die ze moeten zijn om hun (nieuwe) dromen voor hun bedrijf en leven werkelijkheid te zien worden.

Sindsdien ben ik echt 'on fire'. Dit vind ik echt zo verschrikkelijk leuk om te doen!

Missy-7

Hoe het verder gegaan is met die ene klant?

Ze werd weer enthousiast en kwam terug in actie. Ze kreeg haar koers weer te pakken en ging de dingen doen die ze moest doen om opnieuw het bedrijf te creëren waar ze intens van kon genieten.

Omdat ze haar persoonlijke hobbels overwon, kon ze een nieuw niveau in haar bedrijf aan. Haar dromen vroegen om een volgende versie van haarzelf en het oplossen van alles wat daarvoor in de weg zat.

Na ons traject besloot ze me te houden 🙂 Ze nam een abonnement op me om van tijd tot tijd zichzelf en haar bedrijf tegen me aan te houden. Want ze weet dat alles staat en valt met wie ze is en wat ze doet.

Mijn visie

Ik geloof dat veel dromen van ondernemers mislukken omdat de persoonlijke groei die nodig is om die dromen te realiseren, er niet is. Je kunt echt àlles weten over het bouwen van een business maar dat is niet genoeg. Alles staat of valt met jou.

Op elk niveau in je business kom je jezelf en je monsters tegen die jou verhinderen die dingen te doen waarvan je weet dat je ze moet doen. Wanneer je daarmee niet aan de slag gaat, word jij niet wie je kunt zijn, krijg je niet de impact die je zou kunnen hebben en raak je opgesloten in een bedrijf waar je steeds minder gelukkig van wordt.

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Wat goed is om over mij te weten

Ik ben een schatgraver. Altijd op zoek naar wie iemand 'echt' is en waar het potentieel ligt. Ik voel haarscherp aan waar de schoen wringt en welke trash verwijderd moet worden om die schat tevoorschijn te halen. Ik ben enthousiast en direct maar kan de soms confronterende waarheid ook als een cadeautje inpakken wanneer dat nodig is.

Daarnaast ben ik een aansteker en een ideeëngenerator. Ik vind het vuur in mijn klanten en steek dat aan zodat ze opnieuw 'on fire' zijn en stappen zetten waarvan ze nooit gedacht hadden dat ze die zouden zetten. Ik ben een visionair en mijn brein genereert moeiteloos de ideeën die nodig zijn om een vastgelopen ondernemer en bedrijf precies de goeie groei-injectie te geven.

Als je mij zou kennen dan wist je dat

  • Ik altijd rechts van iemand wil lopen, anders praat het niet lekker. 

  • Ik als ik over iets enthousiast ben, dat altijd een keer of honderd zeg. Of duizend.

  • Ik soms moe wordt van mezelf omdat ik zoveel ideeën krijg en dan alles ook nog direct en tegelijk wil uitvoeren;


  • Ik van klussen hou, vriendinnen noemen mij 'de vriendin die alles kan'. 

  • Dus naast het normale kluswerk als behangen, schilderen en lampen ophangen kan ik ook stucen, glas zetten, tegelen en kasten maken. 

  • Ik verslaafd ben aan het kopen van boeken over zelfontwikkeling en ondernemen en ik de meeste daarvan nog niet gelezen heb;


  • Ik niet zonder hardlopen kan en ik op mountainbiken en klimmen kick (en eigenlijk op alles wat snel gaat en/of een pietsje gevaarlijk is);

  • Ik enorm van M&M's hou en ja, natúúrlijk de gele.


Laten we kennismaken

Ik hoor graag jouw verhaal!

Lees de review van Fieke Veldhuis over Yvon Wattèl

Fieke Veldhuis

Enorm bedankt voor jouw coaching en support, het voelt als een reis die we samen gemaakt hebben. Ik heb jou als steun en liefdevolle gids ervaren tijdens het traject. Jouw onbevooroordeelde houding gaf mij de ruimte en het vertrouwen om in een grotere versie van mijzelf te kunnen groeien. Ik heb genoten van het proces en kan nu ook nog meer genieten van mijn proces en hoe alles zich steeds verder mag ontvouwen.

Lees de review van Joyce Heijnsdijk over Yvon Wattèl

Joyce Heijnsdijk

Door de coaching van Yvon kreeg ik meer en meer vertrouwen in mijn bedrijf en in mijn ondernemerschap.

Lees de review van Renate Bouwmeester over Yvon Wattèl

Renate Bouwmeester

Yvon heeft mij enorm goed geholpen om allerlei drempels te laten verdwijnen. Dankjewel voor alle fijne gesprekken, je energie, je inlevingsvermogen en voor het vertrouwen dat je in me hebt! Je bent een lieve coach met veel gevoel voor je medemensen.

Scroll naar boven