Een website die matcht met jou èn met jouw klant

Je hebt een bedrijf en hebt dus ook een website nodig. Maar wat voor één en hoe pak je dat aan? Zelf bouwen of uitbesteden?

Zomaar wat vragen die je kunt hebben en waar ik je mee kan helpen. Ik kan je adviseren, je huidige website bekijken en feedback geven of een goede website voor je maken.

Want, je hebt alleen iets aan een website als die bezoekers trekt èn van bezoekers (potentiële) klanten maakt.

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede, maakt ook websites en geeft website advies

Wat voor website heb je nodig?

Jouw website moet ervoor zorgen dat:

  • Je online goed vindbaar bent;
  • Je een positieve naamsbekendheid opbouwt;
  • Je doelgroep zich zó herkent dat ze door jou geholpen willen worden.

Dat gaat niet vanzelf. Je site moet er goed uitzien en gebruikersvriendelijk zijn. Je moet de juiste mensen aantrekken. Weten wat je erop zet en wat niet, zowel voor je doelgroep als voor Google. Want alleen dán gaat je website je helpen om van je bedrijf een succes te maken. En dat is wat je wilt toch?!

Lees de review van Inga Blokker over Yvon Wattèl

Inga Blokker

Wij zijn ontzettend tevreden over Yvon. Ze stelt de juiste vragen, waardoor we tot de kern van ons bedrijf kwamen. Zij wist daarna feilloos de vertaling te maken naar een website die ons bedrijf 100% weerspiegelt. Ook de samenwerking verliep zeer voorspoedig. Korte lijntjes, ontspannen communicatie: helemaal zoals we het willen. De service na oplevering was eveneens snel, ontspannen en accuraat.

Missy-3

Wat ik voor je kan doen

Levert je website te weinig bezoekers en klanten op? Ik bekijk 'm voor je op alles wat belangrijk is en geef je concreet advies waarmee je zelf je website kunt aanpassen. Teksten, afbeeldingen, SEO, opbouw en gebruikersvriendelijkheid - alles neem ik mee.

Heb je nog geen website of kan je website wel een upgrade gebruiken? Ik maak voor jou een website die voldoet aan de websitebehoeften van deze tijd, die gebruikersvriendelijk is zowel voor jou als voor je websitebezoeker, en die in alle communicatie potentiële klanten aantrekt.

Wat heb jij nodig? Vertel het me in een gratis en vrijblijvende online call.

Een greep uit mijn portfolio

Yvon Wattèl maakte de website van Businesspoint de Vallei

Businesspoint de Vallei

Yvon Wattèl maakte de website van Feeling4Feet

Feeling4Feet

Yvon Wattèl maakte de website van Hieke Advies

Hieke Advies

Yvon Wattèl maakte de website van De Levensmantel

De Levensmantel

Yvon Wattèl maakte de website van Martine Bongers

Martine Bongers

Yvon Wattèl maakte de website van The Food Research Company

The Food Research Company

Yvon Wattèl maakte de website van Gina Gastouderopvang

Gina's Gastouderopvang

Yvon Wattèl maakte de website van Ria

Ria

Yvon Wattèl maakte de website van Marike Blom

Marike Blom

Yvon Wattèl maakte de website van Firmitas Hulpverlening

Firmitas Hulpverlening

Yvon Wattèl maakte de website van Fem Coaching en Training

Fem Coaching & Training

Yvon Wattèl maakte de website van Gezinshuis Gewoon Samen

Gezinshuis Gewoon Samen

Yvon Wattèl maakte de website van Christa de Jong

Christa de Jong

Yvon Wattèl maakte de website van Oya

Oya's Atelier

Yvon Wattèl maakte de website van Hennie Helpt

Hennie Helpt

Yvon Wattèl maakte de website van Erwin van Eldik

Gerwin van Eldik

Oriënteren op een nieuwe website of websiteadvies nodig?

Boek dan nu een gratis en vrijblijvende call

Lees de review van Gerwin van Eldik over Yvon Wattèl

Gerwin

Bij het starten van mijn bedrijf had ik allerlei ideeën. Daarbij zocht ik iemand om dat te vertalen naar een website. Ik wilde iemand die ook kennis heeft wat er bij mensen omgaat en speelt in hun keuzevorming om zich te wenden tot coaching en training. En zo kwam ik bij Yvon uit.

Deze talenten gecombineerd met een aanstekelijke energie, enthousiasme, kennis en bereidheid om eigen inzicht(en) op tafel te leggen vond ik erg waardevol. Yvon is erg leergierig en is daardoor op zoek naar de meest passende oplossing voor mij als ondernemer.

Ik vond het een zeer plezierig traject waarin we veel hebben gelachen en waar Yvon mij zeker af en toe een behoorlijke spiegel heeft voorgehouden zodat ik meer impact zou hebben.

Kortom, ik kan Yvon van harte aanbevelen als je een website zou wilt die net even anders is dan de rest zodat echt je eigen gezicht kan laten. Zo ben je authentiek en trek je je ideale mensen zo aan zonder enige weerstand of negatieve energie.

Yvon Wattèl maakte de website voor Jouktje van Vliet

Jouktje

Met veel plezier kijk ik terug op de samenwerking met Yvon voor het maken van mijn website. Zij heeft een talent voor het tevoorschijn laten komen van degene voor wie zij de website maakt. Het resultaat daarvan is een website die naadloos past op wie ik ben. Het contact met haar is prettig; ze is deskundig en houdt ervan om het gedegen aan te pakken. Doordat ze daarnaast in staat is de persoonlijkheid van haar klanten voor het voetlicht te halen, ontstaat een betekenisvol contact. Ik beveel Yvon aan bij iedereen die overweegt een website te laten maken!

Lees de review van Ineke Alderden over Yvon Wattèl

Ineke

"Ik zie echt Ineke in je site", "Deze website past helemaal bij wie jij bent en wat je doet". Zomaar wat reacties die ik kreeg na de lancering van mijn website.
 Complimenten die ik zo door kan geven aan Yvon, want dankzij haar heb ik DE website gekregen die echt helemaal past bij mij en bij wat ik wil. Ze zoekt naar de kern, stelt goede, gerichte vragen, is kritisch, denkt mee en combineert vervolgens haar technische kennis met een grote dosis creativiteit waardoor er een unieke, persoonlijke website ontstaat. 
Haar missie: "Voor jou een website maken die 100% bij jou past en die de mensen bereikt die jij het allerliefste helpt" is wat mij betreft absoluut geslaagd!

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Oriënteren op een nieuwe website of website advies nodig?

Boek dat nu een gratis en vrijblijvende call

Scroll naar boven