Individueel halfjaartraject

Doen wat je Droomt

Je houdt van je vak en van de vrijheid om de dingen op je eigen manier te doen. Maar, je hebt nog niet die superleuke en bloeiende praktijk waarvan je droomde. 

Je merkt dat je kennis en ondernemersskills mist. Maar meer nog merk je dat je in het ondernemen tegen jezelf aanloopt en je daardoor niet lekker doorpakt.  En, daar ben je klaar mee. Je wilt niet (nog meer) tijd verliezen of een beetje blijven aanrommelen. Nee, je wilt aan de slag. 

Wat jij nodig hebt is iemand die in jou gelooft, je potentieel ziet en je door je blokkades heen helpt. Zodat je vanuit ontspanning en met vertrouwen en plezier het bedrijf opbouwt waarmee je impact hebt en het inkomen verdient wat je nodig hebt.

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Ben jij dit?

Je bent gedreven en in je hoofd weet je dat je goed bent in je vak en echt iets kunt betekenen voor mensen. Toch voel je een onzekerheid die je maar niet weg krijgt. Je twijfelt te vaak en te veel aan jezelf waardoor je jezelf te weinig laat zien of niet genoeg op de manier waarvan je weet dat die werkt;

Je krijgt bij jezelf de actieknop niet goed ingedrukt. Je blijft vaak in je denken hangen, bent kritisch op jezelf en doet te weinig de dingen waarvan je weet dat je ze moet doen om klanten te krijgen. Jezelf in beweging krijgen en houden is lastig en daardoor loopt je bedrijf tot je grote frustratie minder goed dan je wilt;

Je hebt dromen en ideeën en tegelijkertijd aarzel je om daar echt voor te gaan. Bedenken hoe je het dan moet doen en ook echt de stappen te zetten voelt spannend. Je wordt heen en weer geslingerd, verzandt in alle gedachten en keuzes en slot van het liedje is dat je alles laat zoals het is;

Je klanten zeggen dat je hen echt helpt. En tóch vind je het lastig om tussen alle ondernemers je positie in te nemen en je stem duidelijk te laten horen. Gedachten als 'Wie zit er nou op mij te wachten', 'Wie ben ik om...' en 'Wat als...' blijven je tegenhouden en zorgen ervoor dat je in de schaduw blijft en niet voluit zichtbaar bent. 

Je hebt het gevoel dat je maar wat doet en aanrommelt. Je vindt het lastig om focus te houden en je niet te laten afleiden door alles wat in je hoofd of op social media voorbijkomt. De tijd vliegt vaak voorbij zonder dat je bezig bent geweest met wat je eigenlijk zou moeten doen.

Zou jij zó willen zijn?

Je bent niet alleen gedreven en goed in je vak maar je weet wat je waard bent en hoe jij aantrekkelijk bent voor potentiële klanten. Je hebt het zelfvertrouwen om jezelf te laten zien op de manier die voor jou en je potentiële klanten werkt;

Je weet niet alleen wat je moet doen maar je doet het ook. Stap voor stap bouw je aan je bedrijf en met plezier zie je je bereik en het aantal klanten toenemen;

Je reageert met een 'ja' op je dromen en ideeën en je gáát in de zekerheid dat je je weg gaat vinden en de hulp krijgt die je op die weg nodig hebt;

Je voelt je waardig temidden van andere ondernemers. Je durft uit de schaduwen te komen en je eigen visie en meningen te verkondigen. Je bent jij. Vindbaar, zichtbaar en hoorbaar op de manier die bij jou past.

Je weet waar je naartoe gaat en je hebt een plan om dat te realiseren. Het lukt je om in de juiste flow te komen om te doen wat je moet doen. Daardoor kijk je tevreden op de dag terug en geniet je zonder schuldgevoel van je vrije tijd met familie en vrienden.

Yvon Wattèl 32

Dit is mogelijk wanneer je het traject Doen wat je Droomt volgt.

Dit traject helpt jou vrij te komen, krachtig op te staan en te gaan doen wat jij hier op aarde te doen hebt. Gedurende een half jaar werken we aan:

  • Je trash; je innerlijke criticus en perfectionisme, je onzekerheid en uitstelgedrag, je mindset en gedrag. Met alles wat jou bewust en onbewust dwarszit en tegenhoudt;
  • Je goud; je unieke jij-factor en je gaven en talenten, je dromen en verlangens. Met alles waardoor je (nog) meer in jezelf gelooft, lef krijgt en gáát;
  • Je business; de concrete vertaling van wie jij bent, jouw visie en missie naar je bedrijf. Van je ideale klant naar marketing, van je aanbod tot je website, doelen en strategie.

We gaan voor persoonlijke groei die leidt tot groei in je bedrijf. Samen met het leren en toepassen van businessprincipes, krijgt jouw bedrijf een stevige basis waarop je na dit traject lekker door kunt bouwen.

Na dit traject sta je hier

Je weet je innerlijke handrem en actieknop te bedienen. Je bent zekerder dan ooit van jezelf en je unieke aantrekkingskracht. Je ziet en creëert de kansen en komt in actie wanneer dat nodig is. Zo vult jouw praktijk zich met leuke klanten en kijk je tevreden naar de bedragen die je op je bankrekening ziet binnenkomen.

Je bent de baas over de stemmetjes in je hoofd en in staat om de gewenste koers in je bedrijf ook daadwerkelijk te gaan. Je voelt dat je de regie en het zelfvertrouwen hebt om ook in de toekomst de keuzes in je bedrijf te maken die jou blijvend het plezier en die 100% match tussen jou en je bedrijf geven.

Je weet wat je namens God mag hier op aarde mag doen. Hij is je businesspartner en je wandelt steeds meer in de principes van het ondernemen op Zijn manier. Je voelt vertrouwen en rust omdat je diep van binnen weet en ervaart dat Hij met je is;

Je voelt de vrijheid om je boodschap te verspreiden waar en wanneer je maar wilt. Je brengt je visie over het voetlicht en kunt omgaan met alle reacties die dat teweegbrengt. Je onderscheidt je van de andere ondernemers in jouw vakgebied en jouw unieke overtuigingskracht trekt meer mensen aan die jij kunt helpen. Zo zie je het aantal klanten en jouw impact op hen groeien.

Je hebt plezier in het ondernemen gekregen. Je voelt regie en lichtheid. Je bedrijf groeit en vanuit je binnenste ontvouwen zich nieuwe dromen en plannen.

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Gaan wij samen aan de slag?

Je investering is € 1897 ex btw. Dit kun je in één keer betalen maar als het je beter uitkomt kun je ook in 2 of 3 termijnen betalen. Je betaalt dan respectievelijk 2 x € 961 ex btw of 3 x € 640 ex btw.

Je krijgt 6 live of online sessies van anderhalf uur en 3 sessies van een uur. Tussentijdse opdrachten zullen je helpen het geleerde in praktijk te brengen. Zo zet je grote stappen en bouw je aan een bedrijf dat staat als een huis. 
Naast mijn aanstekelijke enthousiasme zet ik zet mijn 30 jaar expertise en ervaring als psycholoog, businesscoach en webdesigner in om jou zo goed mogelijk te helpen.

Lees de review van Talitha Messchendorp over Yvon Wattèl

Talitha Messchendorp

Yvon heeft mij als zeer kundige en betrokken coach echt groeisprongen helpen maken. Ik was al heerlijk aan het coachen en aan het ondernemen, maar Yvon hielp mij om nog meer 'mijn eigen kleur' te ontdekken, daardoor leerde ik meer te vertrouwen op mezelf en op mijn eigen kunnen. Ik heb grote dromen, maar toen ik bij Yvon in het traject stapte durfde ik die droom niet meer luidop uit te spreken, het was te eng geworden. Door haar ervaring, wijsheid en kundigheid, maar ook door haar humor en vindingrijkheid heeft ze me weer 'aangezet' om mijn droom na te jagen. Door de input van Yvon ben ik weer aan het dansen op de golven; aan het ondernemen met plezier, als een ontdekkingstocht, terwijl ik mijn eigen stijl steeds beter leer kennen, met haalbare passen op weg naar wat er nog meer te ontdekken valt.

Esther van Geffen deed een online coachtraject bij ondernemerscoach Yvon Wattèl

Esther van Geffen

Ik ben blij dat ik in het traject van Yvon ben gestapt. Dat deed ik omdat ik veel van mijn zelfvertrouwen als ondernemer en als leefstijlcoach was verloren. Was een route ingeslagen om mijn praktijk te laten groeien die helemaal mijn route niet bleek te zijn. Niet dat ik me dat realiseerde; ik was vooral heel boos op mezelf dat ik er niet alles uit had gehaald en dát had mijn zelfvertrouwen flink aangetast. Door de gesprekken met Yvon ben ik me gaan realiseren dat ik een ideaalbeeld heb dat helemaal niet bij mij past. Dat ik mezelf in het keurslijf van een planmatige planner wil persen terwijl ik mijn plannen veel liever gaandeweg wil ontwikkelen. En dat dát helemaal okay is. Dat keurslijf loslaten heeft me veel vrijheid opgeleverd. En daar wil ik je heel hartelijk voor bedanken Yvon.

Lees de review van Henny van Veldhuisen over Yvon Wattèl

Henny van Veldhuisen

Yvon is een bijzonder warme en enthousiaste coach, die ook nog eens heel professioneel en ervaren is.
Samen met haar heb ik mijn talenten & missie super helder weten te krijgen, waardoor allerlei puzzelstukjes op z'n plek vielen en mijn business in een stroomversnelling gekomen is.
Daarbij heeft ze me overladen met praktische tips en tricks, ook niet onbelangrijk voor een vliegende herstart.
En last but not least geloofde zij vanaf het begin onvoorwaardelijk in mij. Iets wat bij mij nog moest groeien, maar dankzij Yvon ben ik meer en meer gaan geloven in wat ik hier te doen heb.
Dus wil je écht serieus werk maken van je business? Zoek dan niet langer, maar laat je coachen door Yvon!

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Overwin je obstakels en zie je bedrijf groeien!

Doe het Traject 'Doen wat je Droomt'

Scroll naar boven