Succesvol starten met je bedrijf

Je bent enthousiast en vastbesloten om jouw droombedrijf te creëren. Maar omdat ondernemen nieuw voor je is en je niet goed weet hoe je alles businesswise het beste aanpakt, gaat het opstarten van je bedrijf langzamer dan je wilt. 

En ook al wil je een bedrijf dat echt bij jou past, toch voel je je door alles wat je leest en om je heen ziet niet helemaal zeker van jezelf. Geloven dat je genoeg te bieden hebt en echt naar buiten treden en jezelf laten zien voelt ook nog wel spannend.

Wat jij nodig hebt is simpelweg iemand die je even goed op weg helpt. Businesswise èn persoonlijk.

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

EEN STEVIG FUNDAMENT IS DE BASIS VOOR SUCCES

Een stevig fundament krijg je door genoeg aandacht te geven aan zowel je bedrijf als aan jezelf. Want je hebt niet alleen kennis nodig over hoe je een bedrijf slim en doeltreffend opzet. Maar je moet ook je uniciteit ontdekken, zelfvertrouwen opbouwen en jezelf kunnen managen en aansturen.

In het Traject 'Succesvol starten met je bedrijf' komt alles wat belangrijk is voorbij. Je leert wat je nu nog niet weet maar wat je wel nodig hebt om dat bedrijf van je dromen te creëren. En je gaat je persoonlijk ontwikkelen tot de ondernemer die jouw bedrijf nodig heeft. Zo krijgt jouw bedrijf een stevige basis waarop je na dit traject lekker door kunt bouwen.

Eén van de businessmodellen die Yvon Wattèl gebruikt in haar coaching

Krijg ook grip op je bedrijf

Na dit traject:

  • Weet je wat jou uniek maakt, waar je goed in bent en hoe je je kunt onderscheiden;
  • Weet je hoe je je (potentiële) klant kunt aanspreken en overtuigen;
  • Heb je een duidelijke pitch en aantrekkelijk aanbod dat aansluit bij jouw klant;
  • Weet je welke teksten en andere inhoud jouw website nodig heeft;
  • Heb je overzicht en een concreet en bij jou passend (actie)plan;

Je investering is € 1250 (ex.btw). Tip: dit bedrag kun je vanuit je bedrijf opvoeren als ontwikkelkosten. Je krijgt 6 live of online coachsessies van anderhalf uur en 1 online terugkomsessie van een uur. De eerste sessie is live, de andere sessies doen we live of online. Opdrachten tussendoor zullen je helpen het geleerde in praktijk te brengen. Zo zet je grote stappen en bouw je die stevige basis voor jouw bedrijf!

De Startversneller

Woon je in Gelderland of Overijssel en sta je nog geen 5 jaar ingeschreven bij de KvK? Top, dan kun je via de Startversneller maar liefst € 1000 krijgen. Met dat budget kun je wel heel voordelig door mij gecoacht worden! Van de Startversneller krijg je € 1000, dus voor jou is de investering minimaal!

Lees er meer over op de site van de Startversneller en meld je aan, ook als je twijfelt of je in aanmerking komt. Vooraf even met mij kennismaken en overleggen? Helemaal slim!

Yvon is als ondernemerscoach aangesloten bij de Startversneller
Lees de review van Annette Rijsemus over Yvon Wattèl

Annette Rijsemus

Superblij met de coaching door Yvon. Met hulp van haar heb ik een nieuwe doelgroep gevonden en een nieuw aanbod ontwikkeld. Ze heeft me geleerd helder en duidelijk te communiceren met mijn doelgroep (hun taal te spreken). En mijn aanbod op hen af te stemmen. En ook leren ondernemen op een manier die bij mij past. Dat heeft heel veel rust gegeven.

Door haar directe manier van vragenstellen wist ze me keer op keer te raken waardoor ik meer zicht kreeg op mijn zwakke en sterke kanten. Het was ook een persoonlijk proces. Heb er veel van geleerd en aan gehad. Super goede coaching.

Lees de review van Lydia Feenstra over Yvon Wattèl

Lydia Feenstra

Het coachtraject dat ik bij Yvon via de Startversneller volgde heb ik als heel waardevol en efficiënt ervaren. Ik kreeg veel input voor het concreet maken van de stappen die mijn bedrijf sterker maken. Yvon raakt telkens snel en goed de kern van zowel mij als mijn praktijk en durft de confrontatie aan te gaan met eventuele misvattingen. Haar enthousiasme en geloof voor en in mijn werk als kindercoach waren een enorme aanmoediging in het verwezenlijken van mijn droom.

Lees de review van Carola Rothuizen over Yvon Wattèl

Carola Rothuizen

Ik ben via de Startversneller bij Yvon uitgekomen voor een coachtraject. Sowieso al een cadeautje, maar Yvon maakte er echt een feestje van. Het hele traject hielp mij om 2 grote knopen door te hakken; ik liet los wat niet meer voor me werkte, en koos voor een doelgroep die helemaal bij me past. De opbouw van het traject klopt ook helemaal. De ruimte tussen de coachsessies heb ik ook echt nodig gehad als 'gaartijd'. Yvon heeft ook echt een antenne voor wat voor mij werkt, en wat mijn kwaliteiten zijn. Geeft alleen maar meer plezier en zelfvertrouwen!

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Maak van jezelf en je business een succes!

Doe het Traject 'Succesvol starten met je bedrijf'

Scroll naar boven