Succesvol groeien met je bedrijf

Je hebt al klanten en bent geen newbie meer in het ondernemerschap. Toch ben je nog niet waar je wilt zijn. Het is nog niet dat droombedrijf waarin je je als een vis in het water voelt. Met jouw eigenheid en de resultaten waar jij blij van wordt.

Je wilt méér klanten of andere klanten. Je duidelijker profileren, meer zelfvertrouwen om je plek ècht in te nemen. Nieuwe dingen doen. Je ondernemersskills verbeteren of ontdekken wat er nog méér in jou zit.

Maar je weet niet goed wat wijs is, hoe je wat je wilt of droomt het beste kunt aanpakken. Je wilt geen tijd verliezen of een beetje aanrommelen. Nee, je wilt dóór.

In het unieke traject 'Succesvol groeien met je bedrijf' krijg je precies wat jij nodig hebt om daadwerkelijk dat allerleukste bedrijf (en leven!) te creëren.

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Alles staat of valt met jou

Jij realiseert je dat om een echte groeislag te maken, het nodig is om zowel je bedrijf als jou als mens & ondernemer onder de loep te nemen. Want het gaat niet alleen om je klant, je aanbod, je skills in marketing en verkopen, je website en je doelen en strategie. Maar het gaat ook om je dromen. Om je persoonlijkheid en talenten. Je zelfvertrouwen en lef, je vermogen tot focus en consistentie, je motivatie en acties. Het gaat om alles wat jij nodig hebt om te groeien in de richting die jij wilt en de ondernemer te worden die je daarvoor moet zijn.

De route die we in het ondernemers coachtraject bij Yvon Wattèl volgen

Persoonlijke groei leidt tot zakelijk succes

Dit unieke traject bestaat uit 6 sessies van anderhalf uur en geen vaste inhoud. Ik geloof niet in 'one size fits all', want jij bent niet standaard. We besteden de aandacht aan zowel aan jouw persoonlijke als aan je business ontwikkeling, in de mix en mate die jij nodig hebt. Zo werken we aan een bedrijf dat helemaal bij jou past, waarin jij echt uit de verf komt en je daadwerkelijk bereikt wat jij met je bedrijf (en leven) wilt.

Jouw investering is € 1497,- (ex btw)

De beste investering is die in jezelf

Stefan Covey

Lees de review van Talitha Messchendorp over Yvon Wattèl

Talitha Messchendorp

Yvon heeft mij als zeer kundige en betrokken coach echt groeisprongen helpen maken. Ik was al heerlijk aan het coachen en aan het ondernemen, maar Yvon hielp mij om nog meer 'mijn eigen kleur' te ontdekken, daardoor leerde ik meer te vertrouwen op mezelf en op mijn eigen kunnen. Ik heb grote dromen, maar toen ik bij Yvon in het traject stapte durfde ik die droom niet meer luidop uit te spreken, het was te eng geworden. Door haar ervaring, wijsheid en kundigheid, maar ook door haar humor en vindingrijkheid heeft ze me weer 'aangezet' om mijn droom na te jagen. Door de input van Yvon ben ik weer aan het dansen op de golven; aan het ondernemen met plezier, als een ontdekkingstocht, terwijl ik mijn eigen stijl steeds beter leer kennen, met haalbare passen op weg naar wat er nog meer te ontdekken valt.

Esther van Geffen deed een online coachtraject bij ondernemerscoach Yvon Wattèl

Esther van Geffen

Ik ben blij dat ik in het traject van Yvon ben gestapt. Dat deed ik omdat ik veel van mijn zelfvertrouwen als ondernemer en als leefstijlcoach was verloren. Was een route ingeslagen om mijn praktijk te laten groeien die helemaal mijn route niet bleek te zijn. Niet dat ik me dat realiseerde; ik was vooral heel boos op mezelf dat ik er niet alles uit had gehaald en dát had mijn zelfvertrouwen flink aangetast. Door de gesprekken met Yvon ben ik me gaan realiseren dat ik een ideaalbeeld heb dat helemaal niet bij mij past. Dat ik mezelf in het keurslijf van een planmatige planner wil persen terwijl ik mijn plannen veel liever gaandeweg wil ontwikkelen. En dat dát helemaal okay is. Dat keurslijf loslaten heeft me veel vrijheid opgeleverd. En daar wil ik je heel hartelijk voor bedanken Yvon.

Lees de review van Henny van Veldhuisen over Yvon Wattèl

Henny van Veldhuisen

Yvon is een bijzonder warme en enthousiaste coach, die ook nog eens heel professioneel en ervaren is.
Samen met haar heb ik mijn talenten & missie super helder weten te krijgen, waardoor allerlei puzzelstukjes op z'n plek vielen en mijn business in een stroomversnelling gekomen is.
Daarbij heeft ze me overladen met praktische tips en tricks, ook niet onbelangrijk voor een vliegende herstart.
En last but not least geloofde zij vanaf het begin onvoorwaardelijk in mij. Iets wat bij mij nog moest groeien, maar dankzij Yvon ben ik meer en meer gaan geloven in wat ik hier te doen heb.
Dus wil je écht serieus werk maken van je business? Zoek dan niet langer, maar laat je coachen door Yvon!

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Kies ook voor dit unieke traject

Niks standaard traject, want jij bent niet standaard

Scroll naar boven