Jouw vingerafdruk trekt klanten aan

Jij hebt een unieke vingerafdruk. Niemand op de wereld die geleefd heeft, nu leeft of nog gaat leven heeft dezelfde. Wat jij aanraakt krijgt jouw persoonlijke vingerafdruk. Cool toch?

Zo is het ook wanneer jij met klanten werkt. Jij hebt een unieke 'touch'. Niemand kan wat jij kan en niemand laat achter wat jij achterlaat.

Yvon Wattèl schreef het blog: Jouw vingerafdruk trekt klanten aan

Zelf dacht ik dat die unieke touch met mijn expertise te maken had. Dat veel weten en kunnen me tot een bijzondere coach maakte. Dat mijn klant mij nodig had om mijn expertise, en dat ik vooral moest weten hoe alle coachingsmethodieken werken en hoe ik een goed gesprek voer.

En natuurlijk: dat is allemaal relevant en best handig. Daarom volg ik nog steeds trainingen en blijf ik boeken lezen over mijn vakgebied: van ACT tot provocatieve coaching, van omgaan met angst tot zelfleiderschap. Want dat helpt me mijn klant te helpen.

Net als ik zijn mijn klanten geweldige vaklui. Ze verslinden boeken en cursussen. Volgen bijscholingen, doen aan intervisie en volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Ze weten alles. Net als jij.

Maar het belangrijkste zien ze niet.
Zichzelf.

Net als jij.

En laat precies dàt nou zijn dat het meeste uitmaakt voor jouw klant.

Niemand is als jij.
Jouw kennis en kunde is kopieerbaar. Er zijn duizenden coaches en therapeuten die weten wat jij weet en zelfs nog meer. Maar de combinatie van jouw expertise en vaardigheden met jouw persoonlijkheid en energie, díe is magic! Die zorgt ervoor dat jij voor elkaar krijgt wat jouw collega niet lukt.

Met jouw unieke vingerafdruk heb je goud in handen. Wanneer je dat gaat geloven èn inzetten, is de concurrentie niet meer zo erg. Maakt het niet meer uit dat er duizenden coaches en therapeuten zijn. Want jij weet wie je bent en gaat vertrouwen op die unieke touch van jou. Je gaat groeien en groter worden. Je durft jezelf te laten zien omdat je weet wat jouw uitstraling en impact is. Je gaat stralen en schitteren als de heerlijke voorjaarszon waardoor de bloesemknoppen jubelend openbarsten en de bomen juichend hun bladeren groen laten uitspruiten (tjonge, ik word er gewoon poëtisch van).

Daarom ga ik met mijn klanten altijd op zoek naar hun unieke vingerafdruk. Zodat ze niet de zoveelste goede coach zijn maar die briljante coach die magic is voor hun klant en onweerstaanbaar voor hun potentiële klant.

Klinkt goed hè? Nu wil jij vast ook weten wat jouw vingerafdruk is. Toch?
Je hoeft alleen maar een afspraak te maken, dan haal ik je vinger wel even door de scanner.

Ik wil werken vanuit mijn uniciteit

Missy-15

Ander blog lezen?

Meer inspiratie ontvangen?

Schrijf je dan hieronder even in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven