Ik ben geweldig. En jij ook.

"Ja, daar ben ik inderdaad goed in" zei ik. Mijn klant gaf mij terug dat - doordat ik in haar geloofde -, ze het vertrouwen in zichzelf kreeg om nieuwe stappen te zetten. Om dingen te gaan doen die ze voorheen te spannend vond en dus niet deed. Ze zegde eindelijk haar baan op waar ze al vijf jaar in vast zat, en begon als een tierelier te groeien in haar eigen bedrijf. Ze ging vrijuit posten op social media, en kreeg meer reacties en meer klanten.
En dit is wat ik negen van de tien keer hoor wanneer een coachtraject is afgerond.

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Ik zet mensen op AAN en GAAN.
En ik doe inderdaad niets liever dan dat.

Ik wist dat natuurlijk wel. Ik ben onbewust altijd al bezig geweest om mensen tevoorschijn te laten komen. En ik heb 'iets' dat daarvoor zorgt. Het is een stukje "Yvon-magic". Een talent waar ik me steeds meer bewust van werd en dat ervoor heeft gezorgd dat ik ben gaan doen wat ik doe.

Bijna iedereen heeft talenten waar ze zich niet van bewust zijn.
Ik zie geweldige coaches en therapeuten die ontzettend goed in hun vak zijn. Ze voelen hun klanten aan als geen ander en hebben daarnaast ook 'iets' wat alleen zij hebben. En precies daardoor krijgen zij dingen bij hun klanten voor mekaar die anderen niet voor elkaar krijgen.

Alleen, zij zelf zien dat niet zo.
Ze vinden precies dat stukje helemaal niet zo bijzonder. Ze zijn er zo aan gewend dat ze het normaal vinden. Te normaal. En dat maakt dat ze niet doorhebben welke impact zij op het leven van hun klanten hebben. Ze hebben hun eigen 'magic' niet door.

Erger nog, ze zien vaak zo slecht hoe bijzonder ze zijn, dat ze zichzelf ook niet op hun eigenlijke waarde schatten. Ze maken zich klein en worden de Calimero's tussen hun concullega's. En je snapt wat er dan gebeurt... Niks.

Dikke kans dat jij ook niet doorhebt wat jouw talenten zijn. Dat je niet op waarde schat wat jij te geven hebt en jij je niet goed durft te laten zien omdat je je een Calimero voelt.

Wat jij nu mag gaan geloven is dat ook jij een 'Jij factor' hebt. Iets dat voor jou zo gewoon is dat je niet doorhebt dat dat je grootste kracht is wanneer je met mensen werkt. Terwijl als je dat talent van jezelf zou gaan zien, erkennen en inzetten, je niet alleen veel beter over jezelf zou denken, maar het je ook zou helpen om te gáán en de mensen aan te trekken die precies dat nodig hebben.

Geen idee wat jouw magie is? Maak dan even een afspraak. Dan laat ik gratis een half uurtje mijn Yvon-magic op je los.

Ik wil weten wat mijn magic is!

Missy-15

Ander blog lezen?

Meer inspiratie ontvangen?

Schrijf je dan hieronder even in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven