Groeigroep voor gedreven ondernemers

Stap in de groeigroep voor ondernemers

Samen gaat het gemakkelijker

Groeigroep-voor-ondernemers

Stap in de groeigroep voor ondernemers

Samen gaat het gemakkelijker

Groeigroep-voor-ondernemers

Stap in de groeigroep voor ondernemers

Samen gaat het gemakkelijker

Groeigroep-voor-ondernemers

  • Je vindt je bedrijf leuk maar wilt graag doorgroeien naar het bedrijf dat je voor ogen hebt. Hierin loopt je behoorlijk tegen jezelf aan. Je bent te kritisch op jezelf of hebt net te weinig zelfvertrouwen om de stappen te zetten waarvan je weet dat je ze moet zetten. Je wilt het echt anders maar het lukt je telkens niet goed om in actie te komen. Het voelt zwaar om het in je eentje te moeten doen.
  • Je hebt toffe ideeën voor je bedrijf maar die komen niet goed van de grond. Je overweegt een ander type klant of aanbod maar verzandt in de ontwikkeling en uitvoering ervan. Je aarzelt om knopen door te hakken omdat je niet goed weet of je wel de juiste keuzes maakt en geen spijt zult krijgen. Dit verlamt je en zorgt ervoor dat je meer kringetjes in je hoofd draait dan in actie komt.
  • Je weet dat je goed bent in je vak en je voelt je potentieel. Je verlangt ernaar meer klanten en meer impact te hebben. Maar, je moddert maar wat aan. Je weet wat je moet doen en je doet ook wel dingen, maar te weinig om die groei en impact daadwerkelijk te krijgen. Het frustreert je mateloos maar je moet toegeven dat het je gewoon niet lukt.

Al deze dingen geven meer druk dan leuk is. Je hebt al geprobeerd er iets aan te doen, maar in je eentje is dat niet gelukt. Daar heb ik iets op bedacht: de groeigroep voor ondernemers 🙂

Hoe zou het voor je zijn als

  • Je wèl de noodzakelijke stappen zet omdat het je lukt in actie te komen omdat je er niet meer alleen voor staat.
  • Je je ideeën ten uitvoer brengt en je de keuzes maakt waarvan je weet dat je bedrijf daardoor gaat groeien.
  • Je aan de juiste knoppen in jezelf kunt draaien en je de groei en impact krijgt waarnaar je verlangt.
Missy-7a

Samen lukt het wèl

Dat is mogelijk als je in de groeigroep voor ondernemers stapt

In deze groep is het gemakkelijker die stappen te zetten die je in je eentje lastig vindt. Je zult ervaren dat de andere ondernemers tegen soortelijke issues en uitdagingen aanlopen als jij. Maar nu kom je daar op een betere en leukere manier doorheen en zullen jij en je bedrijf echt gaan groeien.

Hoe dan?

Gedurende 3 maanden ga je praktisch aan de slag met wat jou in de weg zit om te groeien en jouw droombedrijf te creëren. Je doet nieuwe kennis op, oefent vaardigheden, deelt je vragen en successen, ontvangt feedback en krijgt support in het uitvoeren van jouw eigen opdrachten.

Je start met een één-op-één gesprek met mij om je doelen te bepalen. Daarna hebben we als groep gedurende 12 weken wekelijks een live online sessie van anderhalf uur.

Aan het einde van deze drie maanden groeigroep

  • Weet je hoe je jezelf in de actiestand krijgt en ben je gegroeid in lef en zelfvertrouwen. Je weet de stappen die je moet zetten om jouw droombedrijf realiteit te zien worden en je bent daar naar op weg.
  • Heb je je droom in een uitvoerbaar plan omgezet en onderneem je de acties die daarbij horen. Je hebt geleerd hoe je de stemmetjes in je hoofd kunt reguleren en beslissingen nemen die voortkomen vanuit je hartsverlangen.
  • Sta je steviger in jezelf en je bedrijf en werk je doelgericht aan de groei die je voor ogen hebt. Je onderneemt de stappen waardoor je bereik en invloed toeneemt en je de unieke impact krijgt die alleen jij kunt hebben.

Jij en je bedrijf zullen groeien. Je zult een betere koers varen, je grenzen verleggen, meer weten wat belangrijk is en meer gaan dóen. Ondertussen bouw je waardevolle relaties met andere ondernemers op;

Missy-5

Geef jezelf de boost die je nodig hebt

Je kúnt het niet alleen en je hóeft het niet alleen

Hoe werkt het?

Na je (voorlopige) aanmelding via onderstaand contactformulier krijg je een korte vragenlijst en plannen we een online gesprek. Daarin maken we kennis met elkaar en kijken we of een groeigroep inderdaad iets voor je is en bespreken we waar je gedurende 3 maanden aan wilt werken. Als alle seinen op groen staan is je aanmelding definitief.

We hebben 12 meetings verspreid over 3 maanden. De live en online meetings duren anderhalf uur. Daarnaast hebben we een besloten Facebook groep.

September 2023 start een pilot groep. Je betaalt de speciale introductieprijs van €350,- (ex btw).

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Ja, ik wil graag in een groeigroep!

Dit is een voorlopige aanmelding. Met een 'ja' in de online kennismaking wordt deze definitief.

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Scroll naar boven