Grip op je bedrijf concept

Krijg grip op je bedrijf

Voor meer plezier, zelfvertrouwen en succes

Missy-14

Krijg grip op je bedrijf

Voor meer plezier, zelfvertrouwen en succes

Missy-14

Krijg grip op je bedrijf

Voor meer plezier, zelfvertrouwen en succes

Missy-14

Business coaching

Je hebt een sterke drive om mensen te helpen en echt van betekenis te zijn. Je bent enthousiast over wat je kan toevoegt of hebt ideeën over wat je nog kan toevoegen. Maar dan... Hoe zorg je ervoor dat mensen bij jou terechtkomen en je diensten willen afnemen? Hoe blijf je jezelf en kun je aan marketing doen op de manier die bij jou past? Wat moet je met social media en hoe zorg je ervoor dat je je tijd en to do's goed managed?

Zomaar wat onderwerpen die je kunnen bezighouden. Je hoofd kan duizelen van alles wat er bij 'ondernemen' hoort. Zoveel zelfs dat het je blokkeert, je dingen voor je uit schuift, je bedrijf niet groeit en je voor je gevoel zomaar wat aanrommelt.

Er komt ook veel bij kijken. En als je niet uitkijkt mis je de belangrijkste dingen. Waardoor je je grip op en plezier in het ondernemen verliest. Het kan ertoe leiden dat je het daardoor zelfs opgeeft. Dat zou jammer zijn!

Ik help je stap voor stap je bedrijf goed op te zetten of uit te bouwen. Zodat je niet alleen bereikt wat je wilt bereiken, maar daar ook echt van kunt genieten.

Missy-7a

Krijg ook meer grip op je bedrijf

Zodat je met meer plezier en zelfvertrouwen meer resultaten ziet

Wat heb ik aan businesscoaching?

Resultaten zijn onder andere:

 • Je hebt meer vertrouwen in jezelf en hebt de touwtjes van je bedrijf stevig in handen;
 • Je hebt overzicht, werkt efficiënt en verliest minder tijd aan zinloze acties en activiteiten;
 • Je weet wat jou uniek maakt, waar je goed in bent hoe je dat kunt inzetten;
 • Je weet wat je valkuilen zijn en hoe je die kunt tackelen;
 • Je weet hoe je jezelf kunt gaan onderscheiden tussen al je concurrenten;
 • Je weet hoe je (potentiële) klant kunt aanspreken en overtuigen;
 • Je hebt een duidelijke pitch en een helder aanbod dat aansluit bij jouw klant;
 • Je weet wat voor website jouw bedrijf nodig hebt en hoe je online kunt opvallen;
 • Je werkt helemaal op jouw manier en krijgt meer voor elkaar.

Hoeveel sessies we doen bepalen we in overleg. De precieze inhoud is afhankelijk van wat jij wilt en nodig hebt.

Infographic-Grip-op-je-bedrijf
Lees de review van Gerdien Smit over Yvon Wattèl

Gerdien Smit

gerdiensmit.nl

Ik heb bij Yvon een traject gevolgd om mijn coachpraktijk te ontwikkelen en professionaliseren. Ik stond nog heel erg aan het begin, en de opbouw van het traject van Yvon gaf hele sterke bouwstenen. We gingen direct de diepte in, en ik moest keuzes maken in wat voor mij belangrijk is. Dat begon gelijk in het eerste gesprek, waarin ik de voor mij en mijn praktijk belangrijke waarden heb mogen ontdekken. Ik maakte ook keuzes op het gebied van doelgroep en expertise. Ik werd echt ergens van. En dat vanuit wat ik zelf belangrijk vind, het hele traject bleef dichtbij mijzelf ook al was het soms spannend en wiebelig. Het voelde zo goed om zo aan te scherpen! Want nu kan ik makkelijk vertellen wie ik ben, wat ik doe en waarvoor je mij kunt inschakelen.

Wat Yvon ook goed kan, is teruggeven wat zij waarneemt, en ze geeft dat verrijkt aangevuld met eigen kennis, ervaring en expertise terug. Het is onmogelijk om jezelf helemaal te zien. Dus iemand als Yvon die teruggeeft wat zij ziet, maakt een beeld completer.

Ik voelde me gezien, erkend, geloofd. Ik heb inmiddels zelfvertrouwen als ondernemer en als coach op een niveau waar ik van droomde maar eerlijk gezegd niet van had gedacht dat ik dat ooit zou ervaren.

Meer focus = meer resultaat

Been there, done that

Ik bruis van de ideeën. Ik hou van plannen maken en ze uitvoeren. Orde en structuur doen me goed zolang het mijn plezier en creativiteit niet in de weg staat.

En toch was ik in hoe ik met mijn bedrijf omging, helemaal niet zo gestructureerd en gefocust bezig. Ik begon aan dingen maar maakte ze niet af. Ik verzandde in mijn hoeveelheid ideeën. Ik was enthousiast bezig maar boekte (te) weinig resultaat. Ik forceerde mezelf doordat ik te veel van mezelf vroeg en vaak te lang doorwerkte.

Dat was ik zat. Ik verlangde naar grip. Grip op mijn tijd, grip op mijn activiteit en grip op mijn bedrijf.
Dus ik heb tijd, geld en energie gestoken in het uitzoeken van wat voor mij werkt. Ik heb gedroomd, ben in valkuilen gestapt, heb geworsteld, ben veranderd, heb fouten gemaakt en successen beleefd. En nog steeds groei ik en scherp ik mijn manier van ondernemen aan.

Daar is mijn businesscoaching uit voortgekomen. Ik wil ook jou graag helpen met meer rust, focus en plezier te werken. Zodat je bereikt waar je naar verlangt.

Yvonne Jansen uit Ede is er om jou te helpen 'op je plek' te komen. Bekijk naar website en ontdek wat ze voor jou kan doen.

Krijg ook (meer) grip op je bedrijf

Zodat je met meer plezier en zelfvertrouwen meer resultaten ziet

 • Hoe werkt het?

  We starten met op een rijtje zetten 'Waar je nu staat', zowel met jouw bedrijf als met jou als ondernemer. 

  Dan kijken we naar 'Waar je naartoe wilt. Ik help je je dromen, wensen en visie helder te krijgen en we vertalen dat naar realistische en haalbare doelen.

  Tot slot gaan we bezig met de vraag 'Hoe kom je daar'. We vertalen de doelen naar een goede planning en concrete acties zodat je weet wanneer je wat kunt doen. Op de manier die bij jou past.

  We kunnen 2 gesprekken doen of 12 en alles daartussenin. De coaching zal een mix zijn van live of online meetings, passende oefeningen en bijbehorend materiaal en wordt afgestemd op wat jij nodig hebt om van jouw bedrijf een succes te maken.

 • Wat kost het?

  Gedurende korte of lange tijd word je door mij gecoacht in het (nog) beter maken van jouw bedrijf.  Van je unieke boodschap en ondernemersskills tot je marketing en verdienmodel. Alles wat jij wilt en nodig hebt komt voorbij en zetten we om in concrete doelen en acties die voor jou en je bedrijf werken.

  Je kunt alles vragen en gebruik maken van mijn veelzijdige kennis en ervaring als psycholoog, ondernemerscoach en webbouwer. Jij bent uniek, dus alles wordt afgestemd op wat jij en jouw bedrijf nodig heeft.

  Een eigen zaak of praktijk hebben is het fijnste en meest ontspannen wanneer je grip hebt.

  Je zit niet vast aan een specifiek aantal gesprekken. Een sessie duurt anderhalf uur en kost € 187,50 ex. btw. De oriëntatie via telefoon of Zoom is gratis en vrijblijvend zodat je zonder risico kunt ervaren of je een klik met mij en mijn expertise hebt.

 • Wanneer is businesscoaching voor mij geschikt?

  • Wanneer je meer resultaat wilt zien van wat je doet;
  • Wanneer je met meer zelfvertrouwen en plezier wilt ondernemen;
  • Wanneer je genoeg energie wilt overhouden voor je privé leven;
  • Wanneer je naast je eigen professie ook goed wilt worden in ondernemen.
  • Wanneer je niet zomaar wat wil aanrommelen maar met focus wilt werken;
  • Wanneer je wilt doen wat nodig is om een succesvol en gezond bedrijf wilt creëren;
  • Wanneer je geen tijd en geld wilt verliezen door alles zelf maar uit te zoeken.

Kom jij in aanmerking voor € 1000 subsidie?!

De-Startversneller

De Startversneller biedt financiële hulp aan ondernemers in Gelderland en Overijssel die max 5 jaar een onderneming hebben. Deze ondernemers krijgen een budget van max € 1000,- (!). Hiermee kunnen ze een coachtraject volgen om hun ondernemersvaardigheden te ontwikkelen zodat hun bedrijf succesvol wordt.

Benieuwd of jij in aanmerking komt? Lees er hier meer over op mijn site of hier op de site van de Startversneller.

Lees de review van Lydia Feenstra over Yvon Wattèl

Lydia Feenstra

Ik Vlinder

Het starterscoachingstraject dat ik volgde bij Yvonne heb ik als heel waardevol en efficient ervaren. Ik kreeg veel input voor het concreet maken van bepaalde stappen die mijn bedrijf sterker maken. Yvonne weet goed de kern van iets op tafel te leggen en durft de confrontatie aan te gaan met eventuele misvattingen. Haar enthousiasme en geloof voor en in mijn werk als kinderCoach waren een aanmoediging in het verwezenlijken van mijn droom.

Lees de review van Carola Rothuizen over Yvon Wattèl

Carola Rothuizen

femcoaching.nl

Ik ben via de startversneller bij Yvon uitgekomen voor een coachtraject. Sowieso al een cadeautje, maar Yvon maakte er echt een feestje van. Het hele traject hielp mij om 2 grote knopen door te hakken; ik liet los wat niet meer voor me werkte, en koos voor een doelgroep die helemaal bij me past. De opbouw van het traject klopt ook helemaal. De ruimte tussen de coachsessies heb ik ook echt nodig gehad als 'gaartijd'. Yvon heeft ook echt een antenne voor wat voor mij werkt, en wat mijn kwaliteiten zijn. Geeft alleen maar meer plezier en zelfvertrouwen!

Lees de review van Willemieke Pronk over Yvon Wattèl

Willemieke Pronk

willemiekepronk.com

Yvon is heel prettig om mee samen te werken. Ze is heel betrokken bij mij als persoon en mijn onderneming. Ze heeft mij heel goed geholpen om mijn doelgroep helder te krijgen, hoe ik deze kan bereiken en hoe ik meer zichtbaar kan worden. Echt een aanrader!

Antwoorden op veelgestelde vragen

Jazeker! Ik help je ontdekken 'what makes your heart tic' en wat jouw mogelijkheden voor jou en je bedrijf zijn. 

Dat hangt af van jouw wens en jouw vraag; dus alles in overleg.

Jazeker. De precieze duur en inhoud van de coaching kan van persoon tot persoon verschillen. De principes om grip op je bedrijf te krijgen blijven echter hetzelfde. In het gratis en vrijblijvende oriëntatiegesprek krijgen we helder wat jij nodig hebt.

Jazeker. De precieze inhoud van de coaching kan van persoon tot persoon verschillen. De principes om grip op je bedrijf te krijgen blijven echter hetzelfde. In het gratis en vrijblijvende oriëntatiegesprek krijgen we helder wat jij nodig hebt.

Je bedrijfsontwikkeling hangt nauw samen met je persoonlijke ontwikkeling, dus 'jij' komt zoveel als nodig ter sprake. Mocht je een typisch persoonlijk onderwerp willen bespreken, kunnen we daar altijd één of meerdere gesprekken aan wijden. Mix & match coaching is bij mij altijd mogelijk.

Missy-3

Zullen we samen werken aan de ontwikkeling van jouw bedrijf?

Ben je klaar met het aanmodderen in je bedrijf? Wil je leren hoe je slim kunt ondernemen en genoeg klanten krijgt? Wil je minder tijd en geld verliezen en met meer focus en plezier werken en meer resultaat zien van wat je doet?

Ga met mij aan de slag en:

 • Ontdek wat je echt wilt bereiken en hoe je ervoor kunt zorgen dat dat ook lukt;
 • Ontdek hoe je een actieplan maakt dat niet als een keurslijf voelt maar die je met plezier volgt;
 • Ontdek hoe het bedrijf van jouw dromen er uit ziet en hoe je dit tot realiteit kunt maken;
 • Ontdek jouw mogelijkheden als ondernemer en leer hoe jij (nog beter) klanten kunt aantrekken;
 • Ontdek hoe jij met meer focus, plezier en resultaat werkt omdat je weet waar je zakelijk en privé naar toe wilt.

Ja, ik ben geïnteresseerd in businesscoaching

Ik wil graag een gratis & vrijblijvend telefonisch of Zoom oriëntatiegesprek

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Download nu gratis belangrijke know-how voor je bedrijf

'5 Onmisbare sleutels voor ondernemers'

E-book bekijken

'Succes met je website'

E-book bekijken
Scroll naar boven