Enquête Pilot Groeigroep

Superleuk dat je geïnteresseerd bent in de Pilot van de Groeigroep en je mijn enquête wilt invullen! Dit helpt mij om de Groeigroep verder vorm te geven en af te stemmen op de behoeften van de deelnemers.

Het invullen is uiteraard helemaal vrijblijvend; het verplicht je niet tot deelname. Wanneer ik de ins & outs van de Pilot Groeigroep bepaald heb kun je kijken of het je aanspreekt en je het tof vindt om mee te doen.

Belangrijk: Je kunt de enquête invullen t/m woensdag 3 april

Yvon Wattèl Groeigroep

Wat is een Groeigroep?

De Groeigroep is een groep van max. 10 christelijke vrouwelijke ondernemers die willen groeien in zelfvertrouwen en daar ook God bij willen betrekken. Omdat ze zien dat het op het gebied van zelfvertrouwen hapert en ze zich realiseren dat hun groei daarin direct van invloed is op de ontwikkeling van hun bedrijf. Ze merken dat ze in hun eentje niet snel genoeg verder komen en willen de kracht van een groep gebruiken om betere en grotere stappen te zetten.

In de groep ben ik facilitator, psycholoog en coach. Ik begeleid, motiveer, inspireer en deel mijn kennis en ervaring. Elk groepslid is open en bereid om naar zichzelf te kijken, te delen, te leren, daadwerkelijk stappen te zetten en de ander te helpen. Met elkaar hebben we méér kennis en ervaring, beïnvloeden we elkaar positief en halen we het beste in onszelf en elkaar naar boven. Het is gezellig maar het is geen gezelligheidsclub; we gaan doelgericht bezig. Je zit er om actief aan jezelf en daarmee aan het succes van je business te werken.

De opzet in grote lijnen

Wat zit erin

 • Een startgesprek met mij om je specifieke doelen te bepalen;
 • Gedurende drie maanden elke week een online bijeenkomst van een uur. Je deelt, krijgt feedback, en kijkt vooruit naar de komende week;
 • Vóór elke bijeenkomst vul je een reflectieverslag in. Iedereen kan deze zien zodat je van elkaar weet waar je mee bezig bent en wat je nodig hebt;
 • Een masterclass over een onderwerp op het gebied van zelfvertrouwen en het betrekken van God bij je persoonlijke ontwikkeling en je business.

De groeigroep draait eerst als pilot. Je investering voor deze 3 maanden is € 350,- (ex btw). In ruil voor deze lage prijs vraag ik gerichte feedback van je en schrijf je een review.

Vrouwen Groeigroep

Wat levert de Pilot Groeigroep je op?

 • 3 Maanden gefocust werken aan je zelfvertrouwen en geestelijke ontwikkeling;
 • Je zet stappen die je in je eentje niet lukken;
 • Je ontvangt support van de groep;
 • Je gaat daadwerkelijk met je innerlijke blokkades aan de slag;
 • Je ontwikkelt waardevolle relaties met andere christelijke vrouwelijke ondernemers;
 • Je maakt gebruik van elkaars netwerk;
 • Je krijgt feedback en input op je ideeën en plannen;

Enquete groeigroep

Scroll naar boven