Een ondernemerscoach ook voor particulieren?

Ja inderdaad. Mijn hoofddoelgroep zijn ondernemers, en daar is mijn site en dienstverlening ook helemaal op gericht. Maar daarnaast coach ik 1 dag per week particulieren. Dat doe ik onder andere via Resilians.

Ook hier geniet ik erg van. Niet omdat ik ondernemers niet leuk genoeg vind, maar omdat ik zo geniet van de diversiteit en afwisseling in mensen en coachvragen.

Met mijn brede expertise en ruime ervaring als psycholoog en coach kan ik een breed scala aan hulpvragen aan. Wil je weten of ik ook jou kan helpen en hoe, boek dan een gratis gesprek.

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Mijn vraag aan jou

Wanneer jij naar jezelf en je leven kijkt, wat zie je dan?
Ben je blij en tevreden met hoe je zelf functioneert en met het werk dat je doet?
Of zijn er dingen die je eigenlijk anders wilt?

Missy-8

In je persoonlijke ontwikkeling

  • Je merkt dat je behoorlijk tegen jezelf aanloopt. Onzekerheid, zelftwijfel, perfectionisme en/of uitstelgedrag zijn je niet vreemd. Je weet dat je daarmee moet afrekenen om beter te functioneren en meer voor mekaar te krijgen. Tot je frustratie lukt precies dàt je niet.
  • Je houdt van een actief leven maar merkt dat je soms wel heel druk bent. Je ervaart te veel stress en hebt het gevoel dat je altijd 'aan' staat. Jezelf afremmen en beperken vind je lastig ook al zie je dat het zo niet meer gaat.
  • Je staat bewust in het leven en vraagt je - voor het eerst of opnieuw - af wat je eigenlijk met je leven wilt. Je denkt wel eens 'Is dit het nou?' Je mist zingeving. Ook heb je het idee dat er méér in je zit dan eruit komt. Maar je hebt geen idee hoe je je dat eruit kunt laten komen.

En/of

Missy-9

In je professionele ontwikkeling

  • Je hebt het niet echt naar je zin op je werk. Ook loop je regelmatig tegen jezelf aan. Je vraagt je af of dit anders kan worden en hoe dan, of dat je moet gaan uitkijken naar een andere baan.
  • Je bent best tevreden met je huidige baan. En toch vraag je je af of je dit werk wilt blijven doen. Je hebt het gevoel dat er meer mogelijk moet zijn en dat je meer in je hebt. Maar wat?
  • Je hebt de droom om naast je baan ook voor jezelf te beginnen. Toch vraag je je af of het echt mogelijk is. Je weet eigenlijk ook niet goed hoe en je voelt veel twijfel om de stap daadwerkelijk te zetten.
Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Blijf niet zitten waar je zit

Je kunt er mee blijven zitten. Maar dat hoeft niet.
Laten we samen werken aan de verandering die jij wilt.

Scroll naar boven