De Alles-in-één Boost

Je bent iemand die graag zelfstandig werkt, je eigen koers volgt en van aanpakken weet. Toch wil je op dit moment graag samen met een professional naar jezelf en je bedrijf kijken. Je hebt alleen geen behoefte aan een heel traject.

Je zoekt iemand die je zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak kan helpen. Je hebt ideeën nodig, een goed (jaar) en actieplan of specifieke know-how. Je moet weer even 'terug naar de tekentafel' omdat je bedrijf niet meer 'klopt', of je loopt in je ondernemerschap tegen een onzekerheid of eigenschap in jezelf aan.

Dan is de kort & krachtige Alles-in-één Boost precies iets voor jou.

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Waar herken jij je in?

  • Je wil dat je bedrijf groeit en je hebt dromen, ideeën en plannen. Maar je weet niet goed of je alles wel op de juiste en meest slimme manier aanpakt. Je wilt niet zomaar een beetje aanrommelen en ook geen kostbare tijd verloren laten gaan. Daarom wil je één keer alles eens goed doorspreken zodat je daarna weer lekker zelf verder kan.
  • Je hebt een tijdje gewerkt met je ideale klant en dat gaat prima maar toch geniet je daar niet meer zo van als eerst. Maar wat je dan wèl precies wilt weet je niet. Soms denk je er aan je prijzen te verhogen maar dat durf je niet aan. Je blijft maar twijfelen en rondjes draaien in je hoofd, neemt geen beslissingen en komt te weinig tot actie.
  • Je loopt tegen jezelf aan en je ziet dat dat de groei van je bedrijf remt. Je hebt een tikkie te veel last van zelftwijfel, uitstelgedrag, moeilijk kunnen kiezen of perfectionisme. Je verlangt er juist naar alles uit jezelf te halen, stappen te zetten en meer impact te hebben. Zelf krijg je die knop niet omgezet. Je hoeft geen therapie of lang traject maar hebt wel dat ene zetje nodig waardoor alles in beweging komt.
Missy-5

Zet door de Alles-in-Eén Boost een grote stap vooruit

Want je hebt niet altijd een heel traject nodig. Eén boostsessie kan genoeg zijn om je vlot te trekken, je de ideeën te geven die je nodig hebt. De vinger direct op de zere plek, de knoop ontward, het (actie)plan dat je nodig hebt. 

Klanten zeggen dat ik dingen supersnel doorzie, verbanden leg, de benodigde kennis heb, ideeën en perspectief geef en ze (weer) in beweging breng. Direct tot de kern en van daaruit naar concrete acties. Dat ze zich gezien en gehoord voelen, ruimte krijgen en weer op 'AAN' worden gezet. En ja, dat kan allemaal in één sessie met Yvon.

De ins & outs

Voor de Alles-in-één Boostsessie trekken we een dagdeel (3 uur) uit. Je kunt gebruik maken van al mijn ervaring en expertise als psycholoog, ondernemerscoach en webbouwer.  Eén sessie waarin je naar hartelust business- en persoonlijke vragen kunt mixen, hoe ideaal is dat! Twee weken na de Alles-in-één Boost spreken we elkaar via Zoom om te kijken hoe het je vergaat en waar nodig nog wat puntjes op de i te zetten. 

Jouw investering is € 397 (ex btw)

Gun jezelf de boost die je nodig hebt

Review Missy

Anita

Ik heb Yvon benaderd voor een Boostsessie. Ik liep persoonlijk vast met mijn bedrijf. Ik worstelde met vragen als "wil ìk dit nog wel, wat verwachten andere mensen van me, en wat als ik ermee stop, hoe ga ik dan verder?"
Er komt veel bij kijken wanneer je een bedrijf wilt starten, maar wat doe je wanneer je een bedrijf 'on hold' wil zetten, een zetje in de andere richting nodig hebt, of als je er gewoon geen zin meer in hebt en iets anders wilt gaan doen?
Eindeloos liep ik te malen maar kon ik het juiste antwoord op al mijn vragen niet vinden. En daar was Yvon! Tijdens de sessie liet ze me vooral veel vertellen, stelde ze gerichte vragen en gaf ze me het gevoel dat het 'oké’ was wat ik voelde. 
Na het gesprek ging ik met een glimlach op mijn gezicht en schouders naar beneden naar huis en kon ik vooral denken aan al het leuke wat ging komen!
Mocht je dus twijfelen of een (eenmalige) Boostsessie wel zin heeft... niet doen, je bent bij Yvon aan het juiste adres.

Review Missy

Ester

Yvon heeft me fantastisch geholpen met een probleemsituatie waar ik echt wakker van lag. Ik weet nu hoe ik om kan gaan met stress situaties en ben me veel meer bewust ben van mijn grenzen. Dat komt me erg goed van pas als leidinggevende van een cursusgroep.

Yvon heeft me er heel goed doorheen geleid. Met haar hulp kon ik ineens wèl heel goed bij mijn eigen kracht komen om echt iets aan die nare situatie te doen. Het was pittig, maar tegelijk was ik heel vastbesloten er iets aan te doen. Gesteund door Yvon en met een duidelijk doel voor ogen: zowel ik als de groep zou er wel bij varen. Ik ben zo blij en trots dat ik dit ben aangegaan. Ik kan iedereen Yvon aanraden!

Yvon Wattèl, ondernemerscoach in Ede. Voor je business- èn persoonlijke ontwikkeling

Gun jezelf de boost die je nodig hebt!

Scroll naar boven